«Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου» – Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου (vid)

Η Πωλίνα Γκιωνάκη, καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα,” αντέδρασε έντονα κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου λόγω επικριτικών σχολίων που είχε κάνει για τον πατέρα της, τον αείμνηστο Γιάννη Γκιωνάκη. Η ηθοποιός ζήτησε τον λόγο για να απευθυνθεί προσωπικά στον παρουσιαστή και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια που είχε κάνει για τον πατέρα της σε προηγούμενη εκπομπή.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον τρόπο που αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον πατέρα της και επέμεινε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώνει τη μνήμη του πατέρα της. Αντιμετώπισε τον παρουσιαστή με ανοικτή δυσαρέσκεια, καλώντας τον να μην αποσπά επικρίσεις για τον πατέρα της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε εγκαίρως και διαπίστωσε ότι υπήρξε παρεξήγηση, διευκρινίζοντας το περιεχόμενο των σχολίων του. Ωστόσο, η αντιπαράθεση δημιούργησε ένταση, καθώς και άτμητα συναισθημάτων ανάμεσα στην Πωλίνα Γκιωνάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Αληθινή τραγωδία: Σοκ από ALPHA, STAR, ANT1 και Mega Channel – Τα χρήματα του Τούρκου καναλάρχη σώζουν στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ