«Αυτό θα είναι λάθος…» – Τι απαντά ο Νίκος Παππάς για πιθανή υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Για τις εσωτερικές διεργασίες στο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Νίκος Παππάς, που όπως είπε θα καταλήξουν και σε νέα ηγεσία πριν από τη ΔΕΘ.

Μιλώντας στο MEGA ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε εάν υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσει και αυτός την ηγεσία του κόμματος ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ο κ. Παππάς δήλωσε ότι σημασία έχει η πολιτική και όχι τα πρόσωπα.

«Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια να συζητήσουμε για την πολιτική με την απαραίτητη κουβέντα που πρέπει να γίνει και να αφοσιωθούμε στο πού πάει το κόμμα. Δεν θα κάνω κουβέντα για τα πρόσωπα. Θα επιμείνω ότι το κρίσιμο είναι το ποιες πολιτικές επιλογές θα κάνουμε και τι κατεύθυνση θα επιλέξουμε», τόνισε.

«Εγώ όπως και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάτι έχουν το μυαλό τους για το πού θα πάει το κόμμα. Έχει προηγηθεί ένα άσχημο αποτέλεσμα και υπάρχει κίνδυνος αναδίπλωσης, άρα να πάμε το καράβι σε ένα ασφαλές λιμάνι, στο λιμάνι της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Αυτό θα είναι λάθος. Είμαστε ένα κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς και αγκαλιάζουμε κόσμο από την ριζοσπαστική αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. Πήγαμε στο 35% γιατί πείσαμε μετριοπαθείς και κεντρώους να έρθουν στην κάλπη μας. Φέραμε στην κάλπη μας την μεσαία τάξη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...