Αυτός θα είναι ο διάδοχος του Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού – Περίεργες συμπτώσεις με την ΑΕΚ

*Σας είχα γράψει τις προάλλες ότι με τον Παναθηναϊκό του Τερίμ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στα πλέι οφ.

*Βέβαια δεν χρειάζεται να φτάσουμε στα πλέι οφ. Είναι απορίας άξιο πως αυτό το κοπάδι απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον κύπελλο, δηλαδή την καλύτερη ομάδα, αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα.

*Σας έγραψα ότι όσο ακόμη οι παίκτες του Παναθηναϊκού θυμόντουσαν κάτι από τις προπονήσεις του Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός έπαιζε κάτι που θύμιζε ποδόσφαιρο.

*Όσο γίνεται ομάδα του Τερίμ η κατάσταση χειροτερεύει. Αποδείχθηκε αυτό, στα παιχνίδια με Λαμία, ΠΑΟΚ και Κηφισιά. Έχουν αρχίσει και το καταλαβαίνουν και στον Παναθηναϊκό. Και φοβούνται ότι μπορεί να τερματίσουν τέταρτοι και αν δεν πάρουν το κύπελλο να μείνουν και εκτός Ευρώπης. Αυτό θα είναι καταστροφή.

*Όμως, στον Παναθηναϊκό, μου λένε, ότι την έχουν βρει την λύση. Αν ο Τερίμ αποτύχει κάνουν σκέψεις για να πάρουν τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος τις προάλλες αποκάλυψε ότι δεν έβαλε τον Τσιλούλη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, επειδή ο Τσιλούλης είχε κλείσει στην ΑΕΚ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στο τριτοκοσμικό ελληνικό πρωτάθλημα. Οι αποκαλύψεις πάντως δεν άρεσαν στη διοίκηση της Λαμίας, που δεν έπιασε… καλή απόδοση με την ΑΕΚ. Μετά μάθαμε ότι και ο Καρλίτος αποχωρεί και αυτός για την Αστάνα. Τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, λέει.

*Ο Λεωνίδας Βόκολος, βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι είχε παίξει ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό, ενώ και σαν προπονητής της Λαμίας έχει θετικά δείγματα.

*Και μιας και ανέφερα την ΑΕΚ. Κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις περίεργες. Διάβαζα παλαιότερα ρεπορτάζ και είδα ότι σε πάρα πολλά παιχνίδι, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, με συγκεκριμένες ομάδες, όπως για παράδειγμα η Λαμία, οι αντίπαλοι της ΑΕΚ έχουν πάντοτε ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. Σύμπτωση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ