Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ στα Πλέι Οφ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα ο φετινός ΠΑΟΚ

*Είδα χθες με μεγάλη προσοχή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Αντί να λήξει 0-4 και να προκριθεί η καλύτερη ομάδα, αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Παρακολουθώντας τον ημιτελικό νόμιζα ότι έπαιζε ο ΠΑΟΚ με τον Αχαρναϊκό και μάλιστα στα… πέτρινά του χρόνια.

*Τραγικός ο Παναθηναϊκός του Τερίμ. Και μπορεί να πανηγύρισαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μην πιστεύοντας ότι έγιναν όσα απίθανα έγιναν ώστε τελικά να αντιμετωπίσουν τελικά στον τελικό μια ομάδα στα μέτρα τους, δηλαδή τον Άρη, αλλά θα πρέπει να προβληματιστούν. Έτσι θα πάνε στα πλέι Οφ; Με τους Μαντσίνιδες και τους Μπακασέτες. Ο Παναθηναϊκός χθες δεν μπορούσε να αλλάξει μία μπαλιά στην προθέρμανση. Σύστημα γιόμα και μπας και γίνει κανένα μπιλιάρδο. ΤΡΑΓΙΚΗ ομάδα. Από τις χειρότερες που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αλλά, λίγο η διαιτησία λίγο, η κ@λοφ@ρδία, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην κορυφή.

*Όσο ήταν ο Γιοβάνοβιτς προπονητής, ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να παίξει κάτι που θυμίζει ποδόσφαιρο. Με κεκτημένη ταχύτητα από την εποχή Γιοβάνοβιτς επί Τερίμ, αλλάζαν μία δύο μπαλιές σωστά οι παίκτες του Παναθηναϊκού στα πρώτα παιχνίδια. Όσο περνά ο καιρός ο Παναθηναϊκός γίνεται χειρότερος. Και η τύχη, μοιραία, θα τον εγκαταλείψει. Δεν θα σώζει την παρτίδα στο 127ο λεπτό, ούτε στο 95ο. Δύο φορές το έκανε με τον ΠΑΟΚ φέρτος.

*Όσο λεφτά και να βάλει ο Τούρκος καναλάρχης… εεε, συγγνώμη, ο Αλαφούζος ήθελα να πω, πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τον Παναθηναϊκό. Θα γίνει σάκος του μποξ και πιστεύω ότι μπορεί να τον περάσει και ο Ολυμπιακός στην τελική κατάταξη. Οι δύο πρώτες θέσεις ανήκουν σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ένας από τους δύο θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

*Όσο για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν φανταστικός. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό – που δεν λέει και κάτι. Και πέρυσι η ΑΕΚ ηττήθηκε λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος 1-3 στην OPAP Arena από τον Ολυμπιακό και τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα – βρήκε το ψυχικό σθένος να παίξει μπαλάρα. ΜΠΑΛΑΡΑ. Ο ΠΑΟΚ ήταν ισοπεδωτικός. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Αχαρναϊκό… εεε, συγνώμη, τον Παναθηναϊκό ήθελα να πω, που κλείστηκε ταμπούρι. Θα μπορούσε άνετα, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί κάποιοι παίκτες του, να έχει τελειώσει την πρόκριση από την κανονική διάρκεια. Θα έχουμε γλέντια στα πλέι οφ θυμηθείτε το.

*Κακώς στοχοποιούν τον Σαμάτα κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακός παίκτης. Αλλά όταν μουρμουράει η Τούμπα η ψυχολογία του παίκτη πέφτει. Στην Μπεσίκτας έκανε σπουδαία πράγματα. Δεν φταίει κανένας Σαματα. Δεν φταίει κανένας Ντεσπότοφ. Δεν φταίει κανένας Λουτσέσκου. Απλά ο Λουτσέσκου και κάποιοι φίλοι μου στη Θεσσαλονίκη έχουν υπερτιμήσει ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Για κάποιον λόγο τους φοβήθηκαν. Το ροτέισιον του πρώτου παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από την Τούμπα. Στα πλέι οφ δεν θα γίνουν ψυχικά. Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει να παίξει τα παιχνίδια, όπως έκανε χθες στο γήπεδο του Αχαρναϊκού… εεε, συγνώμη, του Παναθηναϊκού ήθελα να πω και θα κερδίσει.

*Το ερώτημα που έχω να κάνω είναι το εξής: Στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κερδίσει τη Λαμία;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...