Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός σε κρίσιμη κατάσταση μετά τα επεισόδια στου Ρέντη (pic)

Όσο η ώρα περνά, σβήνουν οι ελπίδες για τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ που δέχτηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά την διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Η κατάσταση του 31χρονου κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς μετά από δεύτερο χειρουργείο παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν. Η οικογένειά του αγωνιά και περιμένει ένα θαύμα.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό του 31χρονου ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ επικοινώνησε μαζί τους για να τους ενημερώσει, ενώ εστάλη και υπηρεσιακό όχημα στη Θεσσαλονίκη για να τους μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο τραυματίας.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι ανύπαντρος και δεν έχει παιδιά.

Η νέα ενημέρωση του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

H ναυτική φωτοβολίδα

Στο μεταξύ, φωτογραφία της ναυτικής φωτοβολίδας η οποία τραυμάτισε τον 31χρονο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την αφαίρεσή της από το σώμα του χθες το βράδυ.

Η φωτοβολίδα είναι κόκκινη από το αίμα και κατάμαυρη από την καύση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ