Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που προσπαθούν να διασώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικοινωνιακή τραγωδία – Όλα τα ονόματα

Στα social media μιας ομάδας καλλιτεχνών έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο ΣΥΡΙΖΑ για την επικοινωνιακή αποδόμηση της κυβέρνησης.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Στ. Κραουνάκης, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του προς τον Αλ. Τσίπρα, ούτε και τον θαυμασμό του για τον Π. Πολάκη, είναι μακράν ο πιο επιθετικός. Το ίδιο αξιοσημείωτη είναι και η στάση του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, ο οποίος στηρίζει με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης έδινε ρεσιτάλ αντιμνημονιακού αγώνα μέχρι το καλοκαίρι του 2015, επαινώντας τον Αλ. Τσίπρα για το δημοψήφισμα. Μια άλλη τραγουδίστρια η οποία και τώρα είναι στα κεραμίδια για χάρη του Αλ. Τσίπρα είναι η Άντζυ Σαμίου.

Στον «ανένδοτο» κατά της ΝΔ συμμετέχουν ενεργά η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος πρωταγωνιστεί πολλές φορές σε διάφορα αντιπολιτευτικά σποτ της Κουμουνδούρου, ο τραγουδιστής Φοίβος Δεληβοριάς, ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, η σεναριογράφος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Χατζησοφιά, η πρώην βουλευτής και ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου, καθώς και ο Απόστολος Γκλέτσος.

ΠΗΓΗparon.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ