Αυτή είναι η μοναδική και πικρή αλήθεια για την «έφοδο» του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση που προκάλεσε σάλο

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η “έφοδος”, του “ντου” του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη μου προκάλεσε τεράστια έκπληξη. Όχι , για τους λόγους που φαντάζεστε. Όχι, επειδή θα μπορούσα να έχω αιφνιδιαστεί, όπως όλοι. Αλλά, γιατί σκέφτηκα και αναρωτήθηκα: “Μα, δεν υπήρξε κάποιος να τον συμβουλεύσει να μην κάνει αυτό το show;”.

Μάλλον δεν υπάρχει κάποιος. Η κίνησή του Στέφανου Κασσελάκη, που αποθεώθηκε από ζηλωτές οπαδούς του, δεν έχει κανένα αντίκρισμα στην κοινωνία. Ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ, ένα φτηνό show, σε μία εκδήλωση που μάλλον δεν αφορούσε κανέναν εκτός από τους συμμετέχοντες και τους παριστάμενους και μέχρι εκεί.

Με τα τρικ και τα σόου δεν θα φύγει ο Μητσοτάκης. Και ο Στέφανος Κασσελάκης ή η παρέα του θα πρέπει να προβληματιστούν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τρίτο κόμμα στις εκλογές. Γιατί τρίτο κόμμα θα είναι. Και αν έρθει τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό θα είναι το τέλος. Δεν θα υπάρξει επιστροφή. Καμία επιστροφή. Αν σε πάρει ο κατήφορος η κατρακύλα δεν σταματά. Και ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακυλά.

Τι έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης; Αφού ο ίδιος και η παρέα του διέσυραν τον Διονύση Τεμπονέρα, αφού αφρισμένα τρολς της Κουμουνδούρου επιτέθηκαν στον Τεμπονέρα, αφού απαξίωσαν την εκδήλωση που απευθυνόταν έτσι κι αλλιώς στο περιθώριο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αφού απαξίωσαν την εκδήλωση που διοργάνωσε “προβοκατόρικα” μία έτσι κι αλλιώς απαξιωμένη εφημερίδα με ελάχιστη παρέμβαση και απήχηση πλέον, αφού έκαναν λόγο για “ηχορύπανση” και αφού έγιναν διαρροές για “διαγραφή Τεμπονέρα”, ο Στέφανος Κασσελάκης παραβρέθηκε αδειάζοντας προκλητικά και επιδεικτικά ολόκληρο το σύστημα που τον στηρίζει από την κορυφή μέχρι τη βάση.

Οι φανατικοί οπαδοί που απαξίωναν Τεμπονέρα και εκδήλωση, χωρίς αξιοπρέπεια, αποθέωσαν στη συνέχεια τον Στέφανο Κασσελάκη. Ποιοι; Εκείνοι που τους άδειασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τελικά τι συνέβη; Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε αξία σε μία εκδήλωση με την οποία δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς.

Συνέχισε Στέφανε. Το μονοψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές είναι σίγουρο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ