Αναστάτωση στην εκδήλωση που προκάλεσε σάλο – Τι είπε η Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη και τι της απάντησε – Ραγδαίες εξελίξεις με Τεμπονέρα

Αναστάτωση προκλήθηκε στο θέατρο ΆΛΦΑ λίγο μετά τις 18:30. Μόλις ξεκίνησε να μιλά η Έφη Αχτσιόγλου έκανε την εμφάνισή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, όπου τα τρία στελέχη (Δ. Τεμπονέρας, Ε. Αχτσιόγλου, Μ. Χριστοδουλάκης) μιλούν για το μέλλον της Κεντροαριστεράς.

Η Έφη Αχτσιόγλου που είχε τον λόγο εκείνη την ώρα, είπε «γεια σου Στέφανε». Μόλις τελείωσε την ομιλία της, ζητήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί, με εκείνον να απαντά πως θα μιλήσει μετά τους τρεις ομιλητές.

Στον ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, κάνοντας λόγο για «απλώς μία εκδήλωση», όμως η αλήθεια είναι πως υπήρχε έντονος εκνευρισμός για τον Διονύση Τεμπονέρα.

Όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr υπάρχουν εισηγήσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει άμεσα μέτρα για τον Διονύση Τεμπονέρα μετά την εκδήλωση, «διαφορετικά θα δοθεί το μήνυμα πως ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να ακολουθεί προσωπικές στρατηγικές».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ