Ασύλληπτη τραγωδία: Σε οκτώ χωριά της Θεσσαλίας δεν έχει φτάσει ακόμη κανείς – Νεκροί, εγκλωβισμένοι και άγνωστος αριθμός αγνοουμένων

Διαστάσεις ασύλληπτης τραγωδίας λαμβάνει η καταστροφή που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, με τον τραγικό απολογισμό να γράφει επίσημα 6 νεκρούς, εκατοντάδες εγκλωβισμένους και φόβους για άγνωστο αριθμό αγνοούμενων.

Σε οκτώ χωριά της Θεσσαλίας δεν έχει φτάσει κανείς, κανείς δεν γνωρίζει τον αριθμό των αγνοουμένων με τους διασωθέντες να κάνουν λόγο για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα «βυθισμένα» χωριά τους.

Σήμερα για τρίτη μέρα εκατοντάδες περιμένουν βοήθεια βρεγμένοι και πεινασμένοι ενώ όλη τη νύχτα με βάρκες και σκαπτικά μηχανήματα επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν κόσμο από τα πλημμυρισμένα χωριά οι αρχές.

Υπερχειλίζει ο Πηνειός

Τα ξημερώματα, μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους των περιοχών Φαρκαδόνα, Κλοκοτό, Γεωργανάδες και Πετρόπορος προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ αυτές λόγω πιθανής υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Φαρκαδόνα απομακρυνθείτε προς Γριζάνο και αν βρίσκεστε στις περιοχές Κλοκοτός, Γεωργανάδες και Πετρόπορος απομακρυνθείτε προς Οιχαλία λόγω πιθανής υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...