Απόφαση-βόμβα για Μεντιλίμπαρ από τον Μαρινάκη μετά τον διασυρμό από την Μακάμπι

Μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο.

Στο τιμόνι του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησε σε όλα με τον Βάσκο τεχνικό για νέο συμβόλαιο, σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους λίγο μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αφού μίλησαν για περίπου μια ώρα, έδωσαν τα χέρια, για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έδειξε ότι εκτιμά τη δουλειά που έχει κάνει ο 63χρονος προπονητής στη σύντομη παρουσία του στο λιμάνι και φυσικά δεν στάθηκε στο χθεσινό βαρύ αποτέλεσμα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στον Ολυμπιακό με τη δουλειά και τη συμπεριφορά του, αλλά και την εκτίμηση του Μαρινάκη, ο οποίος είπε στον Βάσκο ότι η ήττα από τους Ισραηλινούς αποτελεί παρελθόν, και πως τον θέλει στο τιμόνι της ομάδας και στα 100 χρόνια που συμπληρώνει το 2025.

Με αυτή την κίνηση, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να μπει σε πιο ήρεμα νερά που θα φέρουν και την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά τη συχνή αλλαγή πλάνων και προσώπων τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο Μαρινάκης εκτιμά ότι ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να φέρει και πάλι την ομάδα στην κορυφή, με το βάρος πλέον στη φετινή σεζόν να πέφτει στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ