Αποκαλύψεις για τα σχόλια του Νίκου Καρανίκα για την Ελένη Μενεγάκη – Η μητέρα οι αντιδράσεις της συντρόφου (vid)

Ο Νίκος Καρανίκας μιλώντας στην κάμερα της Super Κατερίνα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σχόλιο αγάπης που είχε κάνει για την Ελένη Μενεγάκη και όπως δήλωσε ήταν μετά από παρότρυνση της μητέρας του.

«Ήταν κάτι το οποίο γράφτηκε από την οικογένειά μου όταν νοσηλευόταν η μητέρα μου. Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι φίλοι μου. Εγώ ποτέ δεν παρακολούθησα πρωινά γιατί δούλευα πάντα πρωί.

Παρουσίασαν ένα σχόλιο που έγινε 10 χρόνια πριν. Απλά όταν έγινε αυτή η βαβούρα δεν ήθελα μιλήσω και παρακάλεσα και τους φίλους μου να μη μιλήσουν γιατί η μανούλα μου πέθανε το 2015. Δεν ήθελα να την εμπλέξω. Αν ζούσε, θα έλεγε πως ήταν δικά της σχόλια», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Καρανίκας.

Στη συνέχεια ο Νίκος Καρανίκας πρόσθεσε ενοχλημένος:  «Ήταν μία υπερβολή, που την έκαναν κυρίαρχο θέμα. Κάποιοι δημοσιογράφοι χωρίς κριτήριο και δυνατότητα έρευνας και με πολύ χαμηλό δημοσιογραφικό επίπεδο και στηρίχτηκαν σε κάτι που ήταν 10 χρόνια πριν. Μπορούμε να το καταλάβουμε; Έλεος. Δεν ήθελα να πω κάτι, αλλά τώρα με ενοχλεί και τη σύντροφό μου και τις φίλες και τους φίλους μου και την αδερφή μου και όλον τον κόσμο που με ξέρει. Το λέω γιατί πλέον πέρασε πάρα πολύς καιρός».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ