Αποκαλυπτικό βίντεο: Να γιατί ο Μητσοτάκης δεν τολμά να διώξει από την κυβέρνηση τον αποτυχημένο Κικίλια – Αυτό είναι το αόρατο χέρι που στηρίζει τον ανίκανο υπουργό (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Δεν χρειάζεται κανείς να ασχολείται σε μεγάλο βάθος με τα της πολιτικής και του παρασκηνίου. Καταλαβαίνει, ο οποιοσδήποτε, ότι ο Βασίλης Κικίλιας είναι ένας υπουργός περιορισμένων δυνατοτήτων. Σε άλλες εποχές δεν θα έκανε ούτε για κλητήρας σε υπουργείο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από όπου πέρασε, άφησε πίσω του στάχτη και χάος.

Ωστόσο με κάποιον τρόπο επιβιώνει πολιτικά. Με κάποιον μαγικό τρόπο παραμένει σε κυβερνητικά πόστα. Είναι ο ίδιος μαγικός τρόπος που τον κρατά στη θέση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, παρά το γεγονός ότι επί των ημερών του δεν έχει προηγούμενο η περιβαλλοντική καταστροφή από τις πυρκαγιές που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει.

Πριν αναλάβει υπουργικά καθήκοντα, ο Βασίλης Κικίλιας, έκανε το εξής: Περιφερόταν σε δεξιώσεις της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα ή στην οικία του Αμερικανού Πρέσβη και, τρώγοντας εκλεκτούς μεζέδες, αλλά και γενικολογώντας, έκανε δημόσιες σχέσεις.

Οι Αμερικανοί, που δεν τους ενδιαφέρουν οι ικανότητες των πολιτικών παραγόντων, αλλά τους ενδιαφέρει μόνο οι πολιτικοί παράγοντες να είναι υπάκουοι (όπως συμβαίνει και με την Έφη Αχτσιόγλου), τον στήριξαν και τον στηρίζουν. Θέλουν να έχουν έναν ακόμη δικό τους άνθρωπο βρε παιδί μου στο πολιτικό σύστημα.

Από όσα δήλωσε ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης, καταλάβαμε και ποιο είναι το αόρατο χέρι που κρατά στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον ανίκανο Κικίλια, ο οποίος έχει πιστέψει ότι κάποια ημέρα οι Αμερικανοί θα τον κάνουν πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό. Ο Μητσοτάκης, απλά σκύβει το κεφάλι. Μητσοτάκης από τα lidl. Μητσοτάκης είναι αυτός;

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ