Αποκαλυπτικά βίντεο για την σκανδαλώδη εύνοια υπέρ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

-ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΔΕ. Αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε σκανδαλώδη εύνοια από τον αστείο διαιτητή που σφύριξε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα έφευγε με τέσσερα γκολ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από την Τούμπα.

-Εκτός του ότι o διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Παναθηναϊκό άφησε ατιμώρητους, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τους “ξυλοκόπους” του Παναθηναϊκού.

-Όμως, ο φετινός ΠΑΟΚ, μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν δει ποτέ οι Έλληνες φίλαθλοι της τελευταίες δεκαετίες, μπορεί και κερδίζει και τη διαιτησία.

-Επειδή στο τέως ΠΟΚ, βλέπουν ότι δύσκολα θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο άρχισαν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια που κάνουν σαν κακομαθημένα παιδιά.

-Χθες άκουγα τρεις δημοσιογράφους, ο ένας του Παναθηναϊκού, ο άλλος της ΑΕΚ και ο άλλος του Ολυμπιακού που ξεκίνησαν τις επιθέσεις – ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ – και τις γελοιότητες σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου, του καλύτερου προπονητή που βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

-Και σκέφτηκα, κάπου πηγαίνει η δουλειά. Περιέργως Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί και ΑΕΚτζήδες γίνονται ένα όταν έχουν απέναντι τον ΠΑΟΚ.

-Αν οι τρεις του ΠΟΚ δεν είχαν σκανδαλώδη εύνοια ο ΠΑΟΚ θα ήταν 10 βαθμούς μπροστά τώρα.

-Αλλά τους δίνουν το φιλί της ζωής και τους κρατούν μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου.

-Στον Παναθηναϊκό έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι μία ιστορική ομάδα, αλλά δεν την λες και μεγάλη ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Πέρυσι, κατά λάθος διεκδίκησε το πρωτάθλημα και φέτος μπορεί να τερματίσει ακόμη και τέταρτος. Μην τρελαθούμε! Απορώ πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού να τον δουλεύουν. Περιμένετε να δείτε τι πισωγύρισμα έχει να γίνει με Τούρκο καναλάρχη και Φατίχ Τερίμ.

-Και τι συνέβη σήμερα; Ο Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου και έλαβε, φυσικά, απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η καλύτερη απάντηση, όμως, είναι τα βίντεο που θα δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...