Αποκάλυψη: Τι είπε ο Γιώργος Αυτιάς και έκανε έξαλλο τον Μητσοτάκη – Όλα ανοιχτά για την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι τόσο σίγουρος για τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ώστε το ανακοίνωσε τις προάλλες δημόσια, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ήταν επίτιμος καλεσμένος.

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία. Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», δήλωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα, με ενημέρωσαν ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν ήταν και τόσο χαρούμενος όταν έμαθε για τη δημόσια δήλωση του Γιώργου Αυτιά. Όταν τον ενημέρωσαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν έκπληκτος: “Μα δεν το έχουμε αποφασίσει και δεν το έχουμε ανακοινώσει”, φέρεται να είπε σε συνομιλητή του.

Εκείνο, όμως, που εκνεύρισε όσο δεν πάει τον Μητσοτάκη ήταν αυτό που είπε μεταξύ άλλων ο Αυτιάς ότι «Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά». Αυτό τον εξόργισε. Ήταν σαν να λέει ο Αυτιάς ότι οι άλλοι που είναι εκεί και το επιτελείο της κυβέρνησης είναι άσχετοι. Βλέπω να τον κόβει τελικά και μετά θα έχουμε δράματα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...