Αποκάλυψη: Σύστημα που χρηματοδοτείται από τραπεζίτες και στηρίζει τους μπροστινούς του Κασιδιάρη προωθεί (και αυτό) την Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Το παζλ των συμφερόντων που στηρίζουν την εκλεκτή της διαπλοκής

Periodista

Πολύ πιο σκοτεινή από όσο φαντάζεται ακόμη και ο πιο καχύποπτος είναι τελικά η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα;

  1. Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζουν πανίσχυρα επιχειρηματικά συμφέροντα.
  2. Την Έφη Αχτσιόγλου προωθεί η διαπλοκή και η μιντιοκρατία που ενώ επιχείρησε να τσακίσει τον Αλέξη Τσίπρα την αποθεώνει.
  3. Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει με ιδιαίτερο ζήλο ο επικοινωνιακός βραχίονας του συστήματος Μητσοτάκη.
  4. Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζουν τουλάχιστον δύο πρεσβείες ισχυρών δυτικών κρατών και οι μυστικές υπηρεσίες τους.
  5. Η Έφη Αχτσιόγλου προετοιμάζεται μεθοδικά για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή που ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωθυπουργός.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη στοιχείο το οποίο δεν μας προκαλεί εντύπωση, γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, αλλά σίγουρα θα σοκάρει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιστοσελίδα η οποία στηρίζεται οικονομικά από μεγάλες επιχειρήσεις και τράπεζες, η οποία στηρίζει το κόμμα “Σπαρτιάτες” και η οποία βρίσκεται στο κάδρο ερευνών για σχέση με το ρωσικό παράγοντα στην Ελλάδα “παίζει σκληρά” Έφη Αχτσιόγλου. Καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για σύμπλεγμα επιχειρηματιών και ακροδεξιάς που έχουν λόγο να επιβάλουν την συγκεκριμένη υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο πολιτικό σύστημα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι συγκεκριμένα συμφέροντα παίζουν τα ρέστα τους ώστε να θέσουν κάτω από τον απόλυτο έλεγχό τους το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ευρύτερα τη Δημοκρατική Παράταξη.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι ετερόκλητα συμφέροντα στηρίζουν την Έφη της διαπλοκής, όπως λέγεται πλέον η Αχτσιόγλου. Σίγουρα τα συμφέροντα αυτά δεν θέλουν το καλό της Αριστεράς. Σίγουρα τα συμφέροντα αυτά θέλουν έναν ΣΥΡΙΖΑ ηττημένο. Σίγουρα τα συμφέροντα αυτά δεν θέλουν κάτι καλό για την πατρίδα.

Επαναλαμβάνουμε ότι είναι εντυπωσιακό πως ΜΜΕ της διαπλοκής, το σύστημα Μητσοτάκη, θύλακες των μυστικών υπηρεσιών δυτικών κρατών, βραχίονες της ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα και συστήματα που σχετίζονται άμεσα με την ακροδεξιά και τους “Σπαρτιάτες”, αλλά και τμήματα της εγχώριας ολιγαρχίας και γκρούπες τραπεζικών συμφερόντων ευθυγραμμίζονται στην διαδικασία και την στρατηγική εκλογής της Έφης Αχτσιόγλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα επανέλθουμε με συνταρακτικά στοιχεία…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ