Αποκάλυψη-βόμβα από παίχτη του Ολυμπιακού για τα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Μαντί Καμαρά με συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική ιστοσελίδα www.imedias.net,

Τα όσα είπε ο παίκτης του Ολυμπιακού προκαλούν μεγάλη αίσθηση, ειδικά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Έχω προτάσεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω και μετά να με πουλήσει στην άλλη του την ομάδα, την Νότιγχαμ Φόρεστ. Κάπως έτσι, θα βρίσκομαι για πάντα στο κανάλι του. Αλλά, του είπα όχι! Θέλω να φύγω και να πάω σε κάποιο άλλο πρότζεκτ. Με δεδομένο αυτό, εδώ και τρία χρόνια δεν κάνουν κάτι άλλο παρά να με μπλοκάρουν από το να φύγω»!

Ο Μαντί Καμαρά θυμήθηκε και το διάστημα που αγωνίστηκε ως δανεικός (με οψιόν αγοράς) στην Ρόμα. Τότε ο Ολυμπιακός δεν έκανε τίποτα για να διευκολύνει την οριστική του μεταγραφή στους «τζιαλορόσι»: «Το έκαναν ακόμα και με την Ρόμα, ώστε να επιστρέψω στην Ελλάδα. Τώρα λοιπόν είμαι στην θέση, όπου μπορώ να αποχωρήσω ως ελεύθερος», πρόσθεσε ο χαφ από την Γουϊνέα.

Στο άρθρο επισημαίνεται ότι ως μέσο πίεσης από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Καμαρά αρχίζει να χρησιμοποιείται σταδιακά όλο και λιγότερο και να γίνεται πλέον πολύ πιο συχνά αλλαγή, πληροφορία που την αποδίδουν στο περιβάλλον του παίκτη. Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται ότι ο Μαντί Καμαρά δεν πρόκειται να «σπάσει» από κάτι τέτοιο, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και τις προσεχείς ημέρες δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...