«Αν νομίζετε ότι…» – Ο Πέτρος Κόκκαλης διέσυρε την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά τις αθλιότητες για την τραγωδία στη Θεσσαλία (pic)

Σκληρά απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Στρασβούργου και την αναζήτηση πόρων για την Ελλάδα μετά την σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στην Θεσσαλία.

Η αντιπαράθεση έλαβε χώρα στην πλατφόρμα X (πρώην twitter), όπου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Κόκκαλης δεν άφησε ασχολίαστες τις κατηγορίες της εκπροσώπου Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ισχυρίστηκε σε ανάρτησή της ότι «την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή καταστροφή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στο Στρασβούργο για να διεκδικήσει επιπρόσθετους πόρους για την Ελλάδα, η αντιπολίτευση συκοφαντεί ξανά τη χώρα».

Ο Πέτρος Κόκκαλης έσπευσε να απαντήσει στην ευρωβουλευτή της ΝΔ τονίζοντας ότι «αν νομίζετε ότι η διαφήμιση της χώρας είναι να πουλάμε παραμύθι στους κουτόφραγκους και να αφήνουμε τους πολίτες στο έλεος του Θεού, έτσι θα είναι. Σοβαρευτείτε…»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ