«Ανατροπή, είναι Έλληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη;» – «Βόμβα» από τα Κροατικά ΜΜΕ και νέες πληροφορίες για τον δολοφόνο

Οι νέες πληροφορίες για τον δολοφόνο

Ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, με πηγές της Αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο να υποστηρίζουν ότι βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγούνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνει λήψη DNA, καθώς στο θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε γενετικό υλικό του ενόχου.

Επιπλέον, κρίσιμο για την ταυτοποίηση του δράστη θεωρείται και το οπτικοακουστικό υλικό που θα συγκεντρωθεί από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων αλλά και του γηπέδου, με την έρευνα να έχουν αναλάβει αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας.

Σημαντικό αξιολογείται και το υλικό που θα συγκεντρωθεί από τις κάμερες κατά μήκος των εθνικών οδών, οι οποίες έχουν αποτυπώσει το ταξίδι των Κροατών.

Ο δολοφόνος εξαφάνισε το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον Μιχάλη, το οποίο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν βρέθηκε πουθενά. Ωστόσο, φέρεται να έχει αφήσει τα «ίχνη» του στον 29χρονο.

«Η Αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους και προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από τη χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Ανατροπή»

Στο μεταξύ, την «ανεπίσημη» πληροφορία ότι ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη μπορεί να είναι Έλληνας μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας.

Με τίτλους «Ανατροπή» και «Είναι Έλληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη», τα κροατικά ΜΜΕ προβάλλουν το θέμα ψηλά στην ειδησεογραφία τους για τη στυγερή δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, επικαλούνται τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε από την Αθήνα ο ρεπόρτερ του Dnevnik Nova TV, Marko Šepat.

«Νέα στοιχεία από την Αθήνα: Η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου που δείχνουν ότι είναι Έλληνας υπήκοος», τονίζει στον τίτλο της η Dnevnik Nova TV (δεξιά στη παρακάτω φωτογραφία ο ρεπόρτερ Marko Šepat από την Αθήνα).

«Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου και φέρεται να είναι έλληνας πολίτης», αποκάλυψε ο Marko Šepat.

«Νέα στοιχεία από την Αθήνα: Η αστυνομία έχει αποτυπώματα του δολοφόνου. Είναι έλληνας πολίτης» γράφει στο βασικό θέμα της η κροατική novilist.hr.

Τέλος, το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων net.hr μεταδίδει: «Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ / Οι αστυνομικοί βρήκαν τα αποτυπώματα του δολοφόνου του έλληνα οπαδού: Φέρεται να τον σκότωσε συμπατριώτης του».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...