Ανατροπές στο «μαγαζί» του Νίκου Χατζηνικολάου – Πουλήθηκε ένα χρόνο μετά το deal του ΣΚΑΪ

Έναν χρόνο μετά την πώληση του Μέντα 88 στον όμιλο ΣΚΑΪ, ένα ακόμα «deal» έρχεται να προστεθεί στον ανταγωνισμό των «έντεχνων» σταθμών. Χθες ανακοινώθηκε η μεταβίβαση του ρ/σ “Ελληνικός 93.2”, από τους Κουρή-Χατζηνικολάου στον Χάρη Πολίτη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Politis Group που δημοσιεύτηκε στα social media:

Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στην ραδιοφωνική μας «οικογένεια» τον Ελληνικό 93.2!
Με την απόκτηση του Ελληνικού 93.2 ο Όμιλος Πολίτη συνεχίζει την παράδοσή του στην βιομηχανία του ελληνικού ραδιοφώνου, μ’ έναν ακόμα σταθμό που έχει ως κοινή συνισταμένη την καλή μουσική, τον καλό στίχο και την ψυχή στην ερμηνεία.
Ο Ελληνικός 93.2, θα συνεχίσει να μεταδίδει τόσο τα τραγούδια του σήμερα που ξεχωρίζουν από καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες, όσο και διαχρονικά τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ.
Χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς αγκυλώσεις, περιορισμούς και ταμπέλες, ο Ελληνικός 93.2 επιλέγει και συγκεντρώνει σε μία συχνότητα τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες στιγμές του ελληνικού ρεπερτορίου και κερδίζει ολοένα και περισσότερο κοινό καθιστώντας τον σταθμό – ορόσημο στην έντεχνη ελληνική μουσική!
Μείνετε συντονισμένοι για αυτά που έρχονται!

Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου ανέλαβε την διεύθυνση προγράμματοςEπίσης η Politis Group ανακοίνωσε ότι η Μαργαρίτα Μυτιληναίου ανέλαβε από 1/11/2024 την διεύθυνση προγράμματος των Ραδιοφωνικών σταθμών Pride 98.6 και Ελληνικός 93.2.
“Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, στέλεχος με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στην βιομηχανία του ελληνικού ραδιοφώνου, αναλαμβάνει την πρόκληση μέσα από τον νέο της ρόλο, με την πολύτιμη εμπειρία της να συνεχίσει την παράδοση του Ομίλου Πολίτη για ποιοτικό και σύγχρονο ραδιόφωνο”.
Η κα Μίνα Μάζη, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, τόνισε:
Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Politis Group την Κυρία Μαργαρίτα Μυτιληναίου. Η αποδεδειγμένη εμπειρία της στο Ραδιόφωνο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του νεοσύστατου Pride 98.6 και στην περαιτέρω ανάπτυξη του Ελληνικού 93.2 που εξαγοράστηκε πρόσφατα από τον Όμιλο”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ