Ανατροπές και δύο σενάρια: Τι συμβαίνει τελικά με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ – Τι σχέση έχει ο Νίκος Ευαγγελάτος

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αρκετές ημέρες έχουν περάσει από τότε που έγινε γνωστό ότι η Αναστασία Γιάμαλη, που ξεκίνησε την καριέρα της από την Κουμουνδούρου και τελικά έγινε παρουσιάστρια εκπομπής σε μικρό τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, πέρασε το κατώφλι του τηλεοπτικού σταθμού συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου, ΣΚΑΪ.

Η είδηση είχε προκαλέσει σάλο και επιθέσεις στα social media από εξοργισμένους φίλους και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίο αντιμετώπισαν την πιθανότητα μεταγραφής της δημοσιογράφου στον πιο αντι-ΣΥΡΙΖΑ τηλεοπτικό σταθμό, στην τηλεοπτική ναυαρχίδα της Δεξιάς, ως προδοσία.

Τι γίνεται τελικά;

ΣΚΑΪ και Γιάμαλη τηρούν σιγή ιχθύος.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες το deal έχει γίνει, έχει κλείσει. Απομένουν οι λεπτομέρειες

Όπως σας έχω αποκαλύψει, η Γιάμαλη είναι προσωπική επιλογή του Αλαφούζου. Σε επίπεδο στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού το θέμα χειρίζεται η Έυη Κουτσαυτάκη.

Δύο είναι τα σενάρια:

  1. Η Γιάμαλη θα τοποθετηθεί στην εκπομπή «Σήμερα» δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή του σταθμού. Έτσι ο Άκης Παυλόπουλος θα μετακομίσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.
  2. Η Γιάμαλη θα παρουσιάσει μαζί με άλλον παρουσιαστή απογευματινό μαγκαζίνο το οποίο θα προβάλλεται «απέναντι» από τον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Mega Channel.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ