Αληθινό τσίρκο ο ΣΥΡΙΖΑ: Προκλήσεις και αθλιότητες από τον Σία Αναγνωστοπούλου κατά Πολάκη και Τζάκρη (vid)

Κριτική στον Παύλο Πολάκη για τον τρόπο που τοποθετείται δημόσια άσκησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Attica TV σχολίασε το κείμενο κριτικής και αποχώρησης του Γιώργου Σταθάκη λέγοντας «έγραψε ένα πολιτικό κείμενο, τα κείμενα ειδικά σε τέτοιες στιγμές μπορεί να είναι και σκληρά σε τέτοιες στιγμές, αλλά είναι πολιτικό κείμενο δεν είναι προσωπικό κείμενο δεν είναι υβριστικό. Η απάντηση του Πολάκη δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο».

«Όλοι οι άνθρωποι ειδικά όταν είμαστε στην πολιτική μπορεί να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε κάτι, να μην είμαστε όμως σε θέσεις που θέλει άλλα χαρακτηριστικά, άλλες ιδιότητες, αυτό αφορά τον Πολάκη. Έχει τον αψύ χαρακτήρα, έχει προσφέρει στο κόμμα και στην κυβέρνηση. Για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο ειδικά σε στιγμές κρίσης», σχολίασε.

«Πυρά» κατά της Τζάκρη

Επίσης χαρακτήρισε τοξικές τις δηλώσεις τις Θεοδώρας Τζάκρη περί πολιτικής αυτοκτονίας αν δεν γίνουν οι διαγραφές, ζητώντας να μην πολώνεται άλλο το κλίμα.

«Όταν ένα κλίμα είναι πολωμένο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί βγαίνουμε και πολώνουμε 100 φορές παραπάνω; Τι είμαστε εσωτερικοί εχθροί; Τι είναι αυτή η τοξικότητα; Πού είναι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη;» αναρωτήθηκε η Σία Αναγνωστοπούλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ