«Αλαξοκ@λιές κορυφαίου στελέχους της ΑΥΓΗΣ με υποψήφιο της ΝΔ…» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μετά την απόλυση-βόμβα από την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Απολύθηκε σήμερα από την εφημερίδα Αυγή η Ηλέκτρα Βισκαδουράκη, δημοσιογράφος που κάλυπτε θέματα της αυτοδιοίκησης.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της ίδιας της ρεπόρτερ στο Facebook, μέσω της οποίας έκανε λόγο για “ημέρα πένθους” μετά από δέκα χρόνια στο συγκεκριμένο έντυπο. Η δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε τον λόγο που επικαλέστηκε η διεύθυνση της εφημερίδας για την απόλυσή της, ενώ πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί διαδικτυακά να προχωρήσει σύντομα στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Δείτε τι έγραψε στο facebook:

Με την ανακοίνωση της απόλυσής μου από την Διεύθυνση της ΑΥΓΗΣ, σήμερα το πρωί, ώρα 9.34, ήρθε ως μήνυμα συμπαράστασης μια απροσδόκητη ανάρτηση στο f/b από τον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Λάζαρο Κυρίζογλου, που την παραθέτω. Μόλις την είδα τον κάλεσα τηλεφωνικώς να του πω πως με συγκινεί αυτό που έκανε και αυτός με ρώτησε: “Και τι θα κάνουμε χωρίς εσένα, άμα σταματήσεις να γράφεις;”. Και του ανταπάντησα: “Εγώ την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ την ΑΓΑΠΑΩ και τους ανθρώπους της τους νοιώθω ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου”.

Για εμένα σήμερα είναι μέρα πένθους. Κι ενώ κυλούσε ο χρόνος, το facebook μου εμφάνισε μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες, που την είχε τραβήξει ο Agelos Kalodoukas και μου την είχε στείλει σαν σήμερα το 2018! Δεν ξέρω τι πρέπει να νοιώσω σήμερα, που πεθαίνει ένα κομμάτι της ζωής μου. Δέκα γεμάτα χρόνια στην ΑΥΓΗ, δεν το λές και λίγο… Εγώ την ΑΥΓΗ την ερωτεύτηκα και την παντρεύτηκα! Θα τα πούμε τις επόμενες μέρες… Σας ευχαριστώ όλους για το γνήσιο ενδιαφέρον σας.

Διαβάστε τώρα όσα σοκαριστικά αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Νίκος Καρούτζος:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ