Ήταν λίγη, φάνηκε ελάχιστη στην ήττα

Ενώ ο μεγάλος νικητής των εκλογών για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ξεκίνησε τις δηλώσεις του εκφράζοντας τα συλλυπητήρια για τους Έλληνες που χάθηκαν στη Λιβύη, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε ενωτικός, η Έφη Αχτσιόγλου επέλεξε να μιλήσει με απαξίωση για τον θριαμβευτή της εκλογικής διαδικασίας δίνοντας ρεσιτάλ μικροπρέπειας σε LIVE μετάδοση, ρίχνοντας νερό στον μύλο του εσωκομματικού διχασμού, με αιχμές και άθλιους υπαινιγμούς, σε βάρος του συνυποψηφίου της, κάνοντας λόγο για “εύκολες λύσεις”.

Προσβλητική απέναντι στις δεκάδες χιλιάδες μελών του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν την πρωτιά στον Στέφανο Κασσελάκη, έσταξε χολή, χωρίς ο μεγάλος νικητής να έχει αναφερθεί στους συνυποψηφίους του.

«Δεν μπορούμε να πορευόμαστε στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και πώς θα το πετύχουμε. Θέλουμε να νικήσουμε το καθεστώς της δεξιάς και θα το πετύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί», σημείωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η επόμενη Κυριακή «θα είναι καθοριστική», είπε, καθώς «θα καθορίσει εάν τους αγώνες θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι… στη Βουλή και στην κοινωνία. Αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας, εμπειρίας και ευθύνης».

Αρχικά επεσήμανε πως «είναι μεγάλη βραδιά για την παράταξη αφού ανταποκρίθηκαν 147000 στο κάλεσμά της. για ένα κόμμα ισχυρό και σύγχρονο» και πρόσθεσε:

«Τους ευχαριστώ όλες και όλους. Είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όσους επιτίθενται στις αξίες μας. Σας καλώ να προσέλθετε στις κάλπες την επόμενη Κυριακή. Θα καθορίσει αν θα δώσουμε τους όρους με πολιτικούς όρους, στη Βουλή και έξω από αυτήν».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ