Έτοιμο το εντυπωσιακό βίντεο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη – Ποιος είναι ο σκηνοθέτης

Με ένα «εντυπωσιακό», όπως λένε άνθρωποι που έχουν ενημέρωση, βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Νίκος Σούλης, ανακοινώνει αύριο Δευτέρα – πλην, πλέον, κάποιας εξαιρετικά απρόοπτης εξέλιξης – την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πασίγνωστος και επιτυχημένος σκηνοθέτης επιμελήθηκε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας την όλη παρουσίαση – με την «τελειομανία» που χαρακτηρίζει τον ίδιο, αλλά και τον κ. Κασσελάκη, σύμφωνα με μαρτυρία των ίδιων πηγών.

Το βίντεο είναι διάρκειας 4 λεπτών και εκτιμάται ότι θα προκαλέσει αίσθηση και έντονες συζητήσεις, καθώς ο 35χρονος επιχειρηματίας και επίδοξος διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα είναι αποφασισμένος να κάνει ένα «επικοινωνιακό μπουμ», στο λίγο διάστημα που απομένει και έχει στη διάθεσή του μέχρι να στηθούν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του νέου αρχηγού.

Η απόφαση να γίνει η ανακοίνωση τη Δευτέρα είχε ληφθεί από μέρες, αλλά τα λίγα τελευταία 24ωρα, υπήρξαν αμφιβολίες για το εάν θα είναι τεχνικά έτοιμο το βίντεο και όλα τα υπόλοιπα που απαιτούνται για μία τόσο μεγάλη κίνηση.

Αλλά φαίνεται ότι την Κυριακή ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα και ο κ. Κασσελάκης έχει στα χέρια του το υλικό.

Το βίντεο θα αναρτηθεί στους προσωπικούς λογαριασμούς του κ. Κασσελάκη στα σόσιαλ μίντια, μαζί με την αποστολή σχετικής ανακοίνωσης, το αργότερο το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ υπάρχουν σκέψεις για ακόμα νωρίτερα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ