Έπιασε δουλειά ο… «σκιώδης» επικοινωνιολόγος

Μπορεί πριν έναν χρόνο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο «γκουρού της πολιτικής επικοινωνίας» στις ΗΠΑ, Σταν Γκρίνμπεργκ, ταξίδεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη, να μίλησε ο κ. Οικονόμου για έναν «γνώριμο του πρωθυπουργού από τα παλιά», ωστόσο πρόκειται για πολύ περισσότερα απ’ αυτό.

Ο… «γκουρού» της μάχης των «χτυπημάτων κάτω από τη μέση», που έχει δώσει το στίγμα του πολλές φορές σε εκλογικές αναμετρήσεις στις ΗΠΑ και άλλες χώρες, ήταν εκείνος που εν πολλοίς είχε εισηγηθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη το δόγμα της «έξαλλης» αντιπολίτευσης» ως τις εκλογές του 2019, όταν ο νυν πρωθυπουργός έβλεπε… «εξωγήινους στον Υμηττό» και κατηγορούσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «πούλησε τη Μακεδονία για τις συντάξεις».

Σύμφωνα με το matrix24.gr, η συνεργασία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ξανά στενή, αφού φαίνεται ότι ο αμερικανός επικοινωνιολόγος θα παίξει εκ νέου ρόλο στην μακρά προεκλογική περίοδο που έχει ξεκινήσει. Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι υπάρχει και γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου που τού έχει διατεθεί, ώστε να κάνει με ευχέρεια τη δουλειά του. Το ενδιαφέρον, πάντως, είναι ότι δεν είναι όλοι στη ΝΔ ευχαριστημένοι με την παρουσία του…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...