Έξαλλος ο Αλέξης Τσίπρας με ανθρώπους του περιβάλλοντος Τζανακόπουλου που παριστάνουν το «περιβάλλον Τσίπρα»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Σεισμό προκάλεσε η αποκάλυψη της στήλης ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στο Μαϊάμι μέσα στο καλοκαίρι.

Πιο πολύ ανησύχησαν οι παρατρεχάμενοι της Έφης Αχτσιόγλου.

Κάποιοι προσπάθησαν να αποδομήσουν το ρεπορτάζ της στήλης υποστηρίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στις ΗΠΑ. Υπάρχει ένα πρόβλημα στο αφήγημα τους. Η στήλη δεν ανέφερε ποτέ ότι ο Κασσελάκης ήταν εκεί. Η στήλη ανέφερε ότι ο Τσίπρας φιλοξενήθηκε στην οικία του Κασσελάκη. Και εκεί έκανε τον σχεδιασμό του.

Την πιο μεγάλη πλάκα, όμως, έχει το εξής: Το σύστημα Τζανακόπουλου, το σύστημα του Δημήτρη Τζανακόπουλου, συζύγου της Έφης Αχτσιόγλου, έκανε μια διαρροή αρχικά σε μία ιστοσελίδα που συνδέεται με τον ίδιο και έχει επίσης στενή σχέση με μεγαλοεργολάβους, δικηγόρους και τον Νίκο Δένδια. Ναι αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι. Με τον Δένδια της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά έπιασαν δουλειά κάτι συνταξιούχοι της δημοσιογραφίας που ο Τσίπρας τους είχε κοντά στο παρελθόν και φυσικά έπιασαν δουλειά τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Όλα μετέφεραν την δήθεν “σφοδρή ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα” για την αποκάλυψη της στήλης.

Την δουλίτσα ανέλαβε φυτευτός στο περιβάλλον Τσίπρα, στενός φίλος του Δημήτρη Τζανακόπουλου, που με την σύζυγό του αλωνίζουν υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου (μου έλεγε ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης, ότι κάνουν δουλίτσα στην πατρίδα του, την Καρδίτσα). Μπορεί να τον πει κάποιον και περιβάλλον Τσίπρα, με την ευρεία έννοια, τον κολλητό – τον αδελφό και κουμπάρο, όπως λέει – του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας, όπως μου λένε από το περιβάλλον του, είναι έξαλλος με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος Τζανακόπουλου, που παριστάνουν το “περιβάλλον Τσίπρα”.

Θα επανέλθουμε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...