«Ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ έβαζε το κεφάλι στην άμμο και δεν έβλεπε την πραγματικότητα…»

Στις πολιτικές «ζυμώσεις» για την εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής της κόμματος, Στέλιος Κούλογλου εκφράζοντας την προσωπική άποψη για διπλή ηγεσία στο κόμμα μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και τα μειωμένα ποσοστά στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Τονίζοντας ότι «πρέπει να λήξει το δυνατόν συντομότερο το θέμα της ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Κούλογλου είπε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN ότι το κόμμα είχε «πρόβλημα αξιοπιστίας λόγω του 2015» και έπρεπε να κινείται σε πραγματικά δεδομένα. «Έπρεπε να γίνουν πράγματα πολύ απλά και ουσιαστικά και έπρεπε να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου».

«Υπήρχε μία δυσφορία και μία συνεχής αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων, ακόμα και από εταιρείες που δεν ήταν ύποπτες για πολιτικά παιχνίδια», σημείωσε ο ίδιος αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε θεωρίες συνωμοσίας για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

Ο κ. Κούλογλου έκανε λόγο για ένα κλίμα «γενικευμένου στρουθοκαμηλισμού». «Ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ έβαζε το κεφάλι στην άμμο και δεν έβλεπε την πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ