Άρθρο-ντροπή της Εφημερίδας των Συντακτών με ύπουλη προπαγάνδα υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Εκτός από την προκλητική στήριξη της Διαπλοκής στην Έφη Αχτσιόγλου που βγάζει μάτι, υπάρχει και η, άλλη, η βρόμικη, η ύπουλη προπαγάνδα από… δήθεν προοδευτικά ΜΜΕ.

Σε αυτή τη στήλη δεν αφήνουμε τίποτα χωρίς να ρίξουμε φως, έτσι ώστε να αντιλαμβάνεται ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει. Πως παίζεται το παιχνίδι.

Πάμε λοιπόν.

Δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών ένα “ρεπορτάζ” με τον εξής τίτλο: ΣΥΡΙΖΑ: τα συν και τα πλην των 5 υποψηφίων.

Κάθομαι λοιπόν να το διαβάσω. Και τι βλέπουν τα ματάκια μου;

Από τους πέντε υποψηφίους για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΝΟ Η ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ έχει μόνο ΣΥΝ και ΚΑΝΕΝ ΠΛΗΝ. Το πιστεύετε αναγνώστριες και αναγνώστες μου, ούτε ένα ΠΛΗΝ. Οι άλλοι τέσσερις ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ.

Το άρθρο το υπογράφει ένας Δημήτρης Τερζής για τον οποίο θα βρείτε κάποια στοιχεία ΕΔΩ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω. Αυτό το “ρεπορτάζ” το βαφτίζουν δημοσιογραφία εκεί στην Εφημερίδα των Συντακτών; Διότι εμένα μου φαίνεται για προπαγάνδα χαμηλού επιπέδου. Βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση καθώς ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μαθαίνω ότι έχει πολύ στενή σχέση με το σύστημα Τζανακόπουλου με το οποίο συνεργάστηκε – στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που κάνει πάντοτε – στο παρασκήνιο σε πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα (Αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία για την οποία θα σας γράψω στο μέλλον, για να καταλάβετε επίσης πως κάποιοι οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην καταστροφή).

Τόσο εντυπωσιασμένος είναι λοιπόν αυτός ο Τερζής με την Έφη Αχτσιόγλου που δεν της βρίσκει ούτε ένα μειονέκτημα; Κάθισα λοιπόν και σκέφτηκα και έχω κάτι να του προτείνω ώστε να επανέλθει ως αληθινός και αξιόπιστος δημοσιογράφος. Μπορεί να γράψει ας πούμε ότι η Έφη Αχτσιόγλου έχει γίνει κόκκινο πανί για μεγάλη μερίδα του Δημοκρατικού Κόσμου και του κόσμου της Αριστεράς επειδή βαδίζει χέρι-χέρι με τη διαπλοκή. Να ένα ΠΛΗΝ.

Προς το παρόν δείτε απόσπασμα του ρεπορτάζ της ντροπής που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ