(Αυτο)ταπεινώνονται για λογαριασμό της Έφης Αχτσιόγλου: Δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών καταγγέλλει «Αυριανισμό» ενώ βγαίνει στο κανάλι του Κουρή!

Η Πυθία αποκαλύπτει

Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα.

Στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την Έφη Αχτσιόγλου από δήθεν “σεξιστικές επιθέσεις” ένας δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών που τον λένε Δημήτρη Τερζή επέλεξε τον σκληρό και ταπεινωτικό δρόμο του αυτοδιασυρμού.

Πως;

Σε ένα άρθρο του – που βαφτίστηκε ρεπορτάζ ενώ είναι γεμάτο από αξιολογικές κρίσεις του επιτελείου της Έφης της Διαπλοκής – καταγγέλλει οργισμένος τις δήθεν “σεξιστικές και αυριανιστικές επιθέσεις” που δέχεται η Αχτσιόγλου από ιστοσελίδα την οποία φυσικά δεν τολμά να ονοματίσει (Γιατί άραγε;).

Γράφει μεταξύ άλλων:

Προσέξτε τώρα.

Ο δημοσιογράφος αυτός, ο οποίος ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ “ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ” βγαίνει (δεν θα μπορούσε αλλού βέβαια) μερικές φορές στο Kontra Channel ιδιοκτησίας Κουρή, ΝΑΙ της γνωστής οικογενείας που εξέδιδε την εφημερίδα “Αυριανή”.

Περιμένω με μεγάλη αγωνία να τον δω τον χειμώνα που έρχεται να καταγγέλλει – από τις καλτ πολιτικές εκπομπές στις οποίες εμφανίζεται – τον “αυριανισμό” μέσα από το “σπίτι” του Κουρή.

Σιγά μην τολμήσει…

ΥΓ: Άσχετο. Αναγνώστριες και αναγνώστες μου, να μου θυμίσετε κάποια στιγμή να σας αποκαλύψω πως δήθεν “αριστεροί” δημοσιογράφοι σχετίζονται με “καραδεξιά” συστήματα παρέα με τα οποία κάνουν… επιλεκτικά “αποκαλύψεις”. Συμπτωματικά οι “αριστεροί” αυτοί δημοσιογράφοι και τα “καραδεξιά” συστήματα τα οποία ενίοτε τα αρπάζουν και από τους βρετανούς (και όχι μόνο) στηρίζουν Έφη Αχτσιόγλου. Το ερώτημα είναι αν οι “αριστεροί” δημοσιογράφοι διαδραματίζουν τον ιδιαίτερα δημοφιλή ρόλο των “χρήσιμων ηλιθίων” ή απλά κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ