Άνοιξε ο βόθρος των «δικαιωματιστών» και της διαπλοκής κατά του ΚΚΕ

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Αδαείς, παραπλανημένοι συμπολίτες μας και διάφοροι χρήσιμοι ηλίθιοι νομίζουν ότι είναι προοδευτικοί επειδή αποδέχονται άνευ όρων του νόμους που επιβάλλει σε παγκόσμια κλίμακα η νεοφιλελεύθερη ελίτ αναφορικά με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Στον όνομα ενός δήθεν προοδευτισμού όλοι αυτοί είναι έτοιμοι να αποδεχτούν ότι επιβάλλουν τα ιερατεία της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής εξουσίας. Και δεν σκέφτονται ούτε καν το απλό: Είναι δυνατόν να είναι υπέρ των δικαιωμάτων του ανθρώπου κάτι που επιβάλλει η νεοφιλελεύθερη ελίτ, πίσω από την οποία σέρνεται η χαζοχαρούμενη Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και των αριστεριστών ή των επιδοτούμενων δικαιωματιστών;

Ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των παιδιών εκείνοι που κλείνουν τα μάτια στη γενοκτονία στη Γάζα;

Μέσα σε αυτό το χωνευτήρι που λέγεται Αριστερά, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι μία πραγματική όαση. Όαση επιστημονικών επιχειρημάτων. Σταθερής και σοβαρής στάσης. Ιεράρχησης των αληθινών προβλημάτων του λαού μας και των λαών όλου του κόσμου.

Διάβαζα έναν κακόμοιρο, πρώην κλακαδόρο του Τσίπρα, που τα τελευταία χρόνια παριστάνει τον δημοσιογράφο, ένα ημιεγγράμματο ανθρωπάκι, να απορεί που το ΚΚΕ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα του Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια, κατηγορώντας τον Περισσό για ροπή προς την κοινωνιοβιολογία κλπ. Απορεί το ανθρωπάκι γιατί το ΚΚΕ κάνει κριτική με βάση αυτό που συμβαίνει. Τι συμβαίνει; Το περιγράφει ο Μάκης Παπαδόπουλος του ΚΚΕ:

«Η προώθηση της ταυτότητας φύλου, το δικαίωμα στη συνεχή φυλομετάβαση, οι μεταμοντέρνες θέσεις του «ατομικού αυτοπροσδιορισμού» και το τσουβάλιασμα ανθρώπων με διαφορετική ταξική θέση, πολιτικές απόψεις και εκφράσεις σεξουαλικότητας ως ενιαία «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», αποτελούν επίσημη στρατηγική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. […]

Πλατφόρμες μαζικής ψυχαγωγίας, τύπου Netflix, βομβαρδίζουν με πανομοιότυπα μηνύματα και παρουσιάζουν όποιον τα αρνείται ως αντιδραστικό, θρησκόληπτο και φασίστα. Σε αυτήν την κατεύθυνση αξιοποιείται και η αυτοαποκαλούμενη ηγεσία των ΛΟΑΤΚΙ, που χρηματοδοτείται και στηρίζεται από ομίλους όπως του Τζ. Σόρος, της «JP Morgan», της «General Electric»».

Φυσικά το ανθρωπάκι αυτό είναι άσχετο και ότι θα διαβάσει κανείς είναι ανακριβές. Αλλά το ανθρωπάκι, που αρθρογραφεί σε ιστοσελίδα επιχειρηματία – πρώην χορηγού του ΣΥΡΙΖΑ, αναπαράγοντας τις νεοφιλελεύθερες αηδίες νομίζει ότι είναι και Αριστερό. Μακάριοι, όμως, οι πτωχοί τω πνεύματι. Ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι κλασσική περίπτωση χρήσιμου ηλίθιου που συμβάλλει στο να επιτευχθεί ακριβώς το αντίθετο από εκείνο το οποίο επιδιώκει.

Τέλος πάντων, το ΚΚΕ βάλλεται από παντού. Δεν είναι μόνο οι παραπλανημένοι Αριστεροί που γίνονται εργαλεία στα χέρια των κυριότερων εκφραστών του καπιταλιστικού συστήματος που θέλει να τελειώνει με την κοινωνική και την κρατική μέριμνα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Είναι και η διαπλοκή που τώρα μεθοδεύει επιθέσεις κατά του ΚΚΕ λόγω της ανυπακοής του.

Όμως, θα το δείτε, τα ποσοστά του ΚΚΕ θα εκτοξευθούν στις ευρωεκλογές που έρχονται. Υπάρχει τμήμα του λαού που αντιμετωπίζει τα σοβαρά ζητήματα με υπευθυνότητα, όπως κάνει και το ΚΚΕ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ