Άνοιξε ο βόθρος της Κουμουνδούρου και έχει ξεχειλίσει

Periodista

Ζορίζονται κάποιοι στην Κουμουνδούρου, διαβάζοντας το PERIODISTA.GR. Δεν τους αρέσει η κριτική στο κόμμα τους, δεν τους αρέσει η κριτική στον Τσίπρα, δεν τους αρέσουν αντικειμενικές ιστοσελίδες που ασκούν κριτική στους πάντες και αποκαλύπτουν όσα δεν μπορούν να αποκαλύψουν διάφοροι ταϊσμένοι.

Κοιτάξτε να δείτε. Εμείς εδώ στο PERIODISTA.GR έχουμε ένα πλεονέκτημα έναντι πολλών άλλων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. Γράφουμε και προβάλλουμε τα πράγματα όπως τα αντιλαμβανόμαστε και τις ειδήσεις όπως είναι.

Δεν έχουμε ζητήσει και δεν έχουμε πάρει κρατική διαφήμιση ούτε επί κυβέρνησης Τσίπρα, ούτε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε αντίθεση με άλλους που έκαναν περιουσίες επί ΣΥΡΙΖΑ και μπαίνουν στις λίστες Πέτσα επί ΝΔ. Σε αντίθεση με “υπεραριστερούς” που τους συντηρούν επιχειρηματίες και κρατικοδίαιτους “νεοφιλελεύθερους”.

Κατά καιρούς μας “χρέωσαν” σε διαφόρους, αλλά τελικά δεν τους έβγαινε, διότι κάθε φορά που μας “χρέωναν” όπου μας “χρέωναν” ακολουθούσε άρθρο καταπέλτης από την πλευρά μας για τους δήθεν χορηγούς μας. Όσοι επιχείρησαν να κάνουν σπέκουλα με στόχο να μας πλήξουν τελικά διασύρθηκαν.

Έχουμε “χτυπήσει” το καθεστώς Μητσοτάκη και προχωρήσαμε αποκαλύψεις με αποτέλεσμα να μας σύρει στα δικαστήρια και τελικά να κερδίσουμε (Δείτε ΕΔΩ).

Ομοίως κάνουμε κριτική στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ που έχουν υποταχθεί πλήρως στα δομημένα συμφέροντα και στη διαπλοκή, σε όλους εκείνους που στενός συνεργάτης του Τσίπρα έλεγε ότι θα τους έκλειναν φυλακή. Αν θέλετε μπορούμε να γράψουμε σειρά αφιερωμάτων ώστε να αντιληφθεί ο κόσμος ποιοι τον κοροιδεύουν. Με στοιχεία. Με ντοκουμέντα που πιστέψτε μας ότι έχουμε. Με ηλεκτρονική αλληλογραφία και sms. Αν το κάνουμε θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι.

Τα τελευταία 24ωρα συμβαίνει το εξής: Εκατοντάδες τρολς, διάφοροι διαδικτυακοί μονοκύτταροι οργανισμοί που συνδέονται απευθείας με την υπόγα της Κουμουνδούρου, αλλά και διάφορα λούμπεν στοιχεία έχουν εξαπολύσει χυδαίες επιθέσεις εναντίον μας, επειδή δεν τους αρέσουν όσα γράφουμε.

Ο βόθρος της Κουμουνδούρου έχει ξεχειλίσει – ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – και έχει βρομίσει όλο το κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ