Άνοιξαν οι λογαριασμοί: 20 εκατομμύρια δολάρια πήρε η οικογένεια Μπάιντεν από ολιγάρχες της Ρωσίας και άλλων χωρών (docs)

Η οικογένεια Μπάιντεν δέχτηκε 20 εκατομμύρια δολάρια από ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων Ρώσων και ολιγαρχών από το Καζακστάν, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένα τραπεζικά αρχεία. Αυτά, επιπλέον των εκατομμυρίων που είχαν εισπράξει από την Ουκρανία, γεγονός που σύμφωνα με το Νιούσγουικ, έχει καταστήσει προσωπικά τον πρόεδρο των ΗΠΑ «μαριονέτα» του Ζελένσκι.

Ο Μπάιντεν συναντήθηκε επίσης προσωπικά με μερικούς από αυτούς τους ολιγάρχες για να  «διαβεβαιώσει ότι τα χρήματα τους θα πιάσουν τόπο»…

«Κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρίας του Τζο Μπάιντεν, ο Χάντερ Μπάιντεν τον πούλησε ως «προϊόν» για να αποκομίσει εκατομμύρια από ολιγάρχες στο Καζακστάν, τη Ρωσία και την Ουκρανία», ανέφερε το σημείωμα 19 σελίδων που έδωσε στη δημοσιότητα ο James Comer, επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής του Κογκρέσου.

IMG 3643
Τα τραπεζικά αρχεία δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τον χρηματισμό Μπάιντεν

«Ο τότε αντιπρόεδρος Μπάιντεν συναντήθηκε αυτοπροσώπως, για σημαντικές χρονικές περιόδους με αυτά τα άτομα ή τους εκπροσώπους τους».

«Ο τότε αντιπρόεδρος Μπάιντεν συμμετείχε σε περίπου 20 τηλεφωνικές κλήσεις (με ανοιχτή ακρόαση) με ξένους επιχειρηματικούς συνεργάτες του Χάντερ Μπάιντεν και παρακολούθησε δείπνα με ξένους ολιγάρχες που πλήρωναν τεράστια χρηματικά ποσά στον Χάντερ Μπάιντεν. Ο Τζο Μπάιντεν και η θέση του ως Αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Ομπάμα, ήταν το μόνο προϊόν που «πούλησαν» οι Μπάιντεν .”

Μία πληρωμή πραγματοποιήθηκε από τη χήρα του πρώην δημάρχου της Μόσχας Yury Luzhkov, Yelena Baturina, η οποία έστειλε 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Η συγκεκριμένη Ρωσίδα ολιγάρχης μάλιστα, εξαιρέθηκε από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που επέβαλλε ο ίδιος ο Μπάιντεν ως πρόεδρος!

Το πλέον θλιβερό όλων είναι ότι προσπάθησαν να ανατρέψουν τον Τραμπ όταν αποφάσισε να διερευνήσει τη διαφθορά στην οικογένεια Μπάιντεν…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ