Άδωνις: «Τσίρκο Μετράνο το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ»

Σκληρή κριτική στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «τσίρκο Μετράνο» όσα εκτυλίχθηκαν στο συνέδριο, εκτίμησε ότι ο πολίτικος βίος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τελείωσε, ότι αυτό το κατάφερε ο Νίκος Παππάς που: «καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό και τώρα έχει τον Κασσελάκη υπό έλεγχο».

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

«Παρακολούθησα αρκετό από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε ενδιαφέρον. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι αφού κυβέρνησαν τον τόπο αυτοί οι άνθρωποι για πέντε χρόνια και μείναμε στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα θαύμα. Πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας και να λέμε, “Θεέ μου μας έσωσες”. Είναι κωμωδία. Τσίρκο Μεντράνο. Τέτοιο αλληλορεζίλεμα σε δημόσια θέα δεν έχει ξαναγίνει. Πρώτον και κυριότερο, αυτός που τελείωσε τελικά τον πολιτικό του βίο είναι ο Τσίπρας. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά, δεν ηττήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Νίκος Παππάς τον έστειλε σπίτι του οριστικά. Είσαι ο Αλέξης Τσίπρας, έχεις πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3%, τον έχεις κάνει κυβέρνηση και καταφέρνεις να πας σε ένα συνέδριο όπου τρως τα μούτρα σου;» είπε και πρόσθεσε:

«Ο Κασσελάκης είναι σε δεινή πολιτική θέση. Βγαίνει και θέτει ο ίδιος ζήτημα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, μετά λέει “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”, μετά λέει “αν δεν πάω σε εκλογές θα είμαι σε ομηρία” και μετά επειδή καταλαβαίνουν ότι χάνει το συνέδριο, δεν κατεβάζουν την πρόταση σε ψηφοφορία. Έχετε δει εν ενεργεία Πρόεδρο να μην καταφέρνει όχι να κερδίσει η πρότασή του σε ένα συνέδριο, αλλά να μην καταφέρνει καν να την κατεβάσει;

Ο Κασσελάκης έχει από πίσω του έναν Παππά, ο οποίος ελέγχει τα νήματα. Ο Νίκος Παππάς καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό και τώρα έχει τον Κασσελάκη υπό έλεγχο. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Βραχύβιο ήταν το πείραμα ούτως η άλλως. Γιατί πλέον δεν είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης. Την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, θυμηθείτε με, θα πει ο Παππάς “κύριε Κασσελάκη, κριθήκατε στις ευρωεκλογές και βρεθήκατε λειψός”».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ