Άγριο παρασκήνιο: Τι ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη από τον Στέφανο Κασσελάκη στο δείπνο που είχαν στο «Lost Athens – Bar Restaurant»

Στο γνωστό εστιατόριο της Αθήνας «Lost Athens – Bar Restaurant» στην Αρχελάου στο Παγκράτι δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης 28/2 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης με την Ολγα Γεροβασίλη.

Τι ζήτησε, όμως, εκεί η Όλγα Γεροβασίλη από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ; Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο αποκαλύπτει η ιστοσελίδα newsbeast.gr

“τον άκουσε, ήταν φιλική, δοτική, αλλά μη νομίζετε πως παραδόθηκε πολιτικά στον Κασσελάκη. Διασφαλίσεις θέλει να πάρει η ίδια για την επόμενη περίοδο, να εξασφαλίσει πρόσωπα-κλειδιά σε διάφορες θέσεις και να είναι άτυπη Νο 2 κόντρα στον Νίκο Παππά, που έχει ισχυροποιηθεί. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ήθελε δυναμωμένη τη Γεροβασίλη αντί να έχει τον Ν. Παππά σε ισχυρή θέση. Μένει να φανεί πως θα πορευτούν. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα πάνε μαζί στην Άρτα, όπου και η εκλογική περιφέρεια της Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και στα Γιάννενα και μάλιστα πριν το 20ημερο στο στρατό του Κασσελάκη, στα τέλη του μήνα.”

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ