Άγριο παρασκήνιο: Πρωτοφανείς αθλιότητες από τους «σκληρούς» του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Στέφανου Κασσελάκη – Τι επιχείρησαν να του χρεώσουν

Μία σπερμολογία που ξεκίνησε από τα εσωτερικά δώματα του ΣΥΡΙΖΑ  ήταν αναμενόμενη. Ποια σπερμολογία; Ότι ο Κασσελάκης ήταν εναντίον της αναβολής των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν προγραμματισμένες γι’ αυτή την Κυριακή.

Στο μεταξύ όπως διαπιστώνει το topontiki.gr ότι μόνο ο Παππάς και ο Τζουμάκας είχαν ζητήσει επισήμως την αναβολή της διαδικασίας. Οι άλλες τρεις (Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος και Κασσελάκης) παρέπεμπαν στις όποιες αποφάσεις πάρει το κόμμα.

Αλλά κάποιοι ήθελαν να κολλήσουν σώνει και καλά το στίγμα της «αναισθησίας» στον Κασσελάκη, εμφανίζοντάς τον να θέλει σώνει και καλά να γίνουν οι εκλογές, ενώ η Θεσσαλία (και η χώρα) ζει μία τραγωδία.

Σύμφωνα με το topontiki.gr,  ο Κασσελάκης δεν έθεσε θέμα τήρησης του αρχικού προγράμματος. Άλλωστε ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να γίνουν οι εκλογές αργότερα, καθώς κερδίζει χρόνο να οργανωθεί καλύτερα – υστερεί στην οργάνωση θαρρώ.

Αλλά μία απορία την έχουν όλοι: είναι αυτό επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης για ένα κόμμα της Αριστεράς;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ