Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την βαριά ήττα – Τζάκρη, Βαρεμένος και Βίτσας με πυρά κατά της επικοινωνιακής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη είναι η κριτική που ασκούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα μετά την βαριά ήττα που επιφύλασσαν οι εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ασκούν κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως φέρει ευθύνη για την ήττα στις εκλογές, ενώ άλλοι σπεύδουν να τον υπερασπιστούν. Ωστόσο, όλοι φαίνεται πως συμφωνούν ότι τώρα, ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, δεν είναι ώρα να τεθεί θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, έστρεψε τα πυρά της στην επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ζητούμενο είναι το αφήγημα. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα στην Κεντρική μας Επιτροπή. Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά. Αν κατορθώσουμε να το επικοινωνήσουμε, με την εσφαλμένη επικοινωνιακή καμπάνια που είχαμε και με τον περιορισμένο τρόπο προβολής από τα ΜΜΕ» σημείωσε.

Η κ. Τζάκρη υποστήριξε πως η επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να εστιαστεί περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Σε ερώτηση ποιος κάνει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε κατηγορηματικά πως αυτή γίνεται από το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος και υπογράμμισε την ανάγκη το κόμμα να «επικοινωνήσει τις πολιτικές θέσεις και όχι τα πρόσωπα».

Ο Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος δεν κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής, βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του Open και θέλησε να καυτηριάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Μακάρι να ήταν τόσο απλό το θέμα, να πάρεις δύο – τρία πρόσωπα και να βάλεις πιο μπροστά. Το θέμα είναι πιο πολύπλοκο απ’ ό,τι τίθεται σε τέτοιου είδους προτάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για αναστοχασμό. Θα μπορούσα να σας πω πάρα πολλά τώρα. Αλλά δεν θα τα πω γιατί δεν είναι κατάλληλη ώρα. Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιου είδους άγονες αντιπαραθέσεις» είπε.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μια ήττα η οποία ήταν εξωφρενικά μη αναμενόμενη και προσέθεσε ότι τις τελευταίες ημέρες μπήκαν αυτογκόλ πολύ θεαματικά. Αυτό ξεπερνά και τη φαντασία, συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, σήμερα ο Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε «σαφέστατα ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα». (Δείτε ΕΔΩ)

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ