Τον Αλέξη Τσίπρα κατηγόρησε ο Βίτσας για την ευθύνη της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Σαφέστατα ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα» σημείωσε ο Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ωστόσο έσπευσε να σημειώσει πως τώρα δεν είναι η ώρα να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και ερωτηθείς για το κλίμα που υπάρχει στο κόμμα του, μετά και τις τελευταίες κόντρες στελεχών (Παπαδημού-Δούρου), απέφυγε να απαντήσει για το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να παραδώσει την σκυτάλη.

Σε ό,τι αφορά στην εσωκομματική διαμάχη, είπε πως η συλλογικότητα για ένα αριστερό κόμμα είναι πάντοτε το επιδιώκομένα, όμως στην παρούσα στιγμή δεν είναι αυτό το αντικείμενο. «Δεν χρειαζόμαστε εκ των έσω βολές, οι οποίες βοηθάνε και τις εκ των έξω βολές» τόνισε με νόημα.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας «είναι πολύ νέος ακόμα, είναι μόλις στα 49, κάποιοι ξεκινάνε τώρα την πολιτική τους σταδιοδρομία». Σημείωσε, δε, πως ο ίδιος πήρε το κόμμα και το ανέβασε εντυπωσιακά και το έκανε κυβέρνηση.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Σαφέστατα έχει και αυτός ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχει πρώτο λόγο για την επόμενη πορεία του κόμματος, δηλαδή αν θέλει να παραμείνει ή αν θέλει να φύγει».

Ερωτηθείς αν είναι ώρα ο Τσίπρας να δώσει τη σκυτάλη αλλού και να γυρίσει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Βίτσας είπε ότι δεν είναι ώρα να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα. «Σημασία έχει το ποσοστό που θα πάρει στις επόμενες εκλογές η ΝΔ να την αναγκάζει να συζητάει με τα άλλο κόμματα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...