Χαμός με τον Κούγια στην «επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής lifestyle» δίκη Πισπιρίγκου

Στο επίκεντρο της δικαστικής επικαιρότητας βρίσκεται η έντονη κριτική που εξαπέλυσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας, εναντίον της εισαγγελέως Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου, σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε την αγόρευση της εισαγγελέως ως «ταπεινού επιστημονικού περιεχομένου» και «επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής lifestyle», ενώ τόνισε την απουσία στοιχειών στην πρότασή της.

Η Θέση της Υπεράσπισης

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, η προσέγγιση της εισαγγελέως στην υπόθεση Πισπιρίγκου δεν βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία και φαίνεται να αγνοεί σημαντικούς μάρτυρες υπεράσπισης. Επιπρόσθετα, ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε την αξιοπιστία της εισαγγελικής πρότασης λόγω της εκτιμώμενης προχειρότητάς της.

Επιχειρήματα Κατά της Εισαγγελέως

Στο πλαίσιο της αντίδρασής του, ο κ. Κούγιας επισήμανε πως η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν φαίνεται να έχει καμία επιστημονικά τεκμηριωμένη εξήγηση για τα κατηγορούμενα εγκλήματα. Επιπλέον, αμφισβητήθηκε η στάση της κατηγορούμενης σε σχέση με τα παιδιά της και τη διατήρηση της σχέσης της με τον σύντροφό της.

Απάντηση της Εισαγγελέως

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου πρότεινε την ενοχή της Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας και αναφέρθηκε σε σειρά αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν την κατηγορία. Επιπλέον, η εισαγγελέας επεσήμανε τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της κατηγορουμένης σε σχέση με τα συμβάντα, καθώς και τις δηλώσεις της αναφορικά με την υπόθεση.

Η υπόθεση Πισπιρίγκου παραμένει μια από τις πιο ανατριχιαστικές δικαστικές υποθέσεις στην Ελλάδα, με τις τελευταίες εξελίξεις να προσθέτουν ένα ακόμη κεφάλαιο σε αυτή την τραγωδία. Η δικαστική αίθουσα έχει μετατραπεί σε ένα σκηνικό έντονων συγκρούσεων και διχαστικών απόψεων, προσελκύοντας την προσοχή του ελληνικού κοινού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...