Τρεις αιχμές σε βάρος της κυβέρνησης από τον Νικήτα Κακλαμάνη – Ξέσπασε για Κυριαζίδη και Αυτιά (vid)

Τρεις σοβαρές αιχμές σε βάρος της κυβέρνησης άφησε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο Attica.

Όσον αφορά στην ομοφοβική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε:

«Θεωρώ τη δήλωση απαράδεκτη. Απαράδεκτη ανθρωπίνως και πολιτικά. Βάζω πάντα τον παράγοντα άνθρωπο μπροστά και μετά την πολιτική. Και ως προς τα δύο σκέλη έκανε λάθος. Βεβαίως απ’ ό,τι διάβασα ζήτησε συγγνώμη, προσπάθησε να ανασκευάσει. Απαράδεκτη».

Όταν ρωτήθηκε για τη στάση της κυβέρνησης που παρείχε κάλυψη στον Κυριαζίδη, σε σχέση με την άμεση αποπομπή Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως υπήρξε αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά συμφώνησε απόλυτα πως «δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα α λα καρτ».

Παράλληλα, μιλώντας για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου σχολίασε «Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε. Είτε συμφωνεί κάποιος, είτε διαφωνεί», επισήμανε.

Παράλληλα πέταξε και το «καρφί» του για τον Γιώργο Αυτιά καθώς άσκησε κριτική και στους δημοσιογράφους που είναι υποψήφιοι και εργάζονται στα ΜΜΕ μέχρι τελευταία στιγμή «παριστάνοντας τους δημοσιογράφους», όπως είπε και πρόσθεσε πως θα πρέπει τα κόμματα να ενημερώνουν και να αποσύρονται τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...