«Τραγικές εξελίξεις» για τον Βασίλη Κικίλια – Τα τηλεφωνήματα του Αντώνη Σαμαρά

Την τελευταία στιγμή από καραμπόλες έχει διασωθεί στους ανασχηματισμούς ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος είναι γνωστό δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα υπουργεία από τα οποία περνάει και περισσότερο επιβιώνει, σύμφωνα με το fimotro.gr, χάρη στα τηλεφωνήματα του Σαμαρά και τις πιέσεις που ασκεί στον πρωθυπουργό, παρά επειδή ο Κ. Μητσοτάκης εκτιμά τις ικανότητές του.

Ο Σαμαράς όμως είναι αποδυναμωμένος μετά τις τελευταίες εξελίξεις και πλέον δεν μπορεί να πιέσει προς την υπουργοποίησή του. Αυτή τη φορά θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Κικίλια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.