Τι είπε ο Τσίπρας για το ζήτημα αμφισβήτησης Κασσελάκη

Αναδίπλωση από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Τσίπρα, που ανέφερε πως δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις», ο κ. Τσίπρας εξήγησε ότι η δήλωση του, περί άλλου προσώπου στο κόμμα, δεν είχε στόχο να αμφισβητήσει τον κ. Κασσελάκη.

«Αν δείτε όλη τη δήλωση, είναι ότι έχουμε πρόεδρο τον Στέφανο Κασελάκη και με καλύτερη πολιτική λειτουργία θα πάμε και στις ευρωεκλογές και παραπέρα. Αυτή ήταν η δήλωσή μου χθες. Υπήρχε ζήτημα πολιτικής λειτουργίας», σημείωσε.

Σχετικά με τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τόνισε ότι έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση. «Δεν υπήρξε ένταση. Εντάσεις υπήρξαν μόνο στιγμιαία. Ήταν πολύ παραγωγική συζήτηση και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Είμαστε όλοι ενωμένοι. Συνεχίζουμε και προς το συνέδριο και προς τις ευρωεκλογές», δήλωσε.

«Δύο μέρες κράτησαν οι συζητήσεις. Την πρώτη μέρα χωρίς τον πρόεδρο, τη δεύτερη με τον πρόεδρο και το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό. Βρισκόμαστε σε ένα διαφορετικό σημείο από αυτό που βρισκόμασταν την Κυριακή και προχωράμε όλοι ενωμένοι», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Σχετικά με το ερωτηματολόγιο, δήλωσε ότι παραμένει, μπορεί να εμπλουτιστεί, δεν αποσύρεται και όποιος θέλει μπαίνει κανονικά και ψηφίζει. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι θα προτιμούσε μια διαφορετική διαδικασία, γι’ αυτό και δεν έχει απαντήσει στο ερωτηματολόγιο και σημείωσε ότι δεν ήταν αυτό το κύριο θέμα της διήμερης συζήτησης.

«Ήταν θέμα διαδικασίας και τα ζητήματα αυτά έχουν λυθεί. Έχουν δοθεί διευκρινήσεις και είμαστε σε διαφορετικό σημείο. Δεν υπάρχουν απαγορευμένα ερωτήματα, απλά το πρόβλημα ήταν ότι έχουμε μπροστά μας ένα συνέδριο που αφορά μάλιστα τις θέσεις, με ποιες θέσεις απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό και πώς πάμε στις ευρωεκλογές και άρα μπορεί να δημιουργούσε μια σύγχυση το timing. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα μπορούσε να υπάρξει το ερωτηματολόγιο αυτό», κατέληξε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...