Ξέσπασε ο «Άλλος Άνθρωπος»: «Έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει παιδιά…» (vid)

O «Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεσπά και μιλά για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει υποστεί στη ζωή του από όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του αλλά και για το πώς χρησιμοποιούσε τα χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου».

«Έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε φωτογραφία τους τη δική μου την είδα άρα είμαι χειρότερος από αυτούς;» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας του «Άλλου Ανθρώπου». «Είμαι πάντα ενεργός. Θέλω να μου φέρουν τρόφιμα και να μαγειρέψουμε μαζί. Δεν έχω δώσει ποτέ τρόφιμα του “Άλλου Ανθρώπου” σε άλλον. Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολυχρονόπουλος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα καταλόγισαν διάφοροι κύκλοι στη μητέρα του, η οποία υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε χθες στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε πρώην εθελοντή της δομής.

«Έχω στενοχωρηθεί για τη μάνα μου», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κοινωνική Κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» τονίζοντας: «Αυτό εδώ γιατί να την πληρώνει. Έχουν φύγει πολλοί, άλλοι έρχονται κρυφά γιατί φοβούνται τις κάμερες». Σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε πως όταν αποδειχτεί ότι υπάρχουν για όλα εξηγήσεις τι θα πουν όλοι εκείνοι που τον κατηγόρησαν. «Έγραψαν χωρίς να ντρέπονται ότι έχω 10 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα , 37 διαμάντια, ράβδους χρυσού, διαμερίσματα στο Λονδίνο, στη Μύκονο και στην Αράχωβα», σχολίασε. Υπενθυμίζεται πως την πύλη των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων πέρασε προ ημερών ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με τη συνοδεία των δικηγόρων του προκειμένου να κινηθεί νομικά για όσα του καταλογίζονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ