Σοκ και δέος από την εκτίμηση του γκουρού των δημοσκοπήσεων για το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (vid)

Τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ όπως εκτίμησε ο εκλογικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης. Μάλιστα, ο Α. Δρυμιώτης τόνισε πως σε περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν τα πάει καλά στις κάλπες του Ιουνίου «θα καταποντιστεί στις εθνικές εκλογές».

‘Οσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη και τις κινήσεις του το τελευταίο διάστημα, ο Ανδρέας Δρυμιώτης σχολίασε πως «τώρα καταλαβαίνουν ποιον αρχηγό έβγαλαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο άνθρωπος είναι ένας νάρκισσος, συνεχώς θα έχουν τέτοιες τριβές. Είναι χειρότερος από τον Βαρουφάκη που πίστευε ότι είναι ανώτερος από τον Θεό. Ο Κασσελάκης πιστεύει ότι είναι ανώτερος από την Αγία Τριάδα. Είναι στον χαρακτήρα του, το βλέπεις από τις κινήσεις του, είναι πρωτοφανής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του».

«Στις Ευρωεκλογές μπορεί να έχει και ένα άλλοθι γιατί ο κόσμος ψηφίζει χαλαρά και έτσι να μην δούμε τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων. Μπορεί να μην δούμε το καταστροφικό ποσοστό που φοβούνται. Αν είναι, όμως, τρίτο κόμμα που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι, ξεκινούν τα προβλήματα. Ο άνθρωπος (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) είναι γκαφατζής που δεν διορθώνεται» πρόσθεσε ο εκλογικός αναλυτής

Παράλληλα τόνισε για τον κ. Κασσελάκη «να μην νομίζει ότι θα πάει καλύτερα στις εκλογες ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν τα πάει καλά στις ευρωεκλογές. Αν δεν πάει καλά στις ευρωεκλογές, στις εθνικές θα καταποντιστεί».

Όσον αφορά, τέλος, τη Νέα Δημοκρατία εκτίμησε ότι το ποσοστό της στις ευρωεκλογές θα είναι στο 35%: «Υπάρχει ένα καινούργιο στοιχείο. Στον νέο νόμο για την επιστολική ψήφο έχει μπει παράβολο 20.000 ευρώ για συμμετοχή που σημαίνει ότι τα συμμετέχοντα κόμματα θα είναι λιγότερα. Το 2019 το 21% πήγε στα κόμματα κάτω του 3% και αν ο αριθμός τους είναι μικρότερος τότε θα ωφεληθούν τα μεγαλύτερα κόμματα. Αυτό το 21% θα γίνει 6%-7% και θα πρέπει να κατανεμηθεί σε όσα κόμματα λάβουν πάνω από 3%».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ