Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού που ταυτοποιήθηκε από το βίντεο

Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο αργά το βράδυ της Πέμπτης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή. Η αστυνομία τον συνέλαβε στο σπίτι του, στου Γκύζη, όπου πραγματοποιείται έρευνα.

Το συγκεκριμένο άτομο, ηλικίας 24 ετών, φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό, ενώ είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκανς κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής.

Δεν πρόκειται για το άτομο που φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου, καθώς για το εν λόγω πρόσωπο δεν έχει εκδοθεί ακόμα ένταλμα σύλληψης. Το όνομα του εν λόγω χούλιγκαν περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για την επίθεση έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλοι εμπλεκόμενοι οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη.

Αναφορικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, σε εξέλιξη βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών. Από την ανάλυση των στοιχείων στα εργαστήρια φέρεται, μέχρι στιγμής, να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Τα επεισόδια του 2015 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
Ο 24χρονος, όπως φαίνεται, είχε εμπλακεί και το 2015 στις άγριες συμπλοκές που είχαν σημειωθεί τον Νοέμβριο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταξύ οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Ερυθρού Αστέρα. Στα εν λόγω γεγονότα είχαν λάβει μέρος και έξι από τους Κροάτες χούλιγκανς που συνελήφθησαν για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η άγρια συμπλοκή του 2015, είχε ξεσπάσει μέρα μεσημέρι σε εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου. Οι Κροάτες χούλιγκανς βρίσκονταν στην Ελλάδα για τον αγώνα της Ντιναμό με τον Ολυμπιακό, όταν συναντήθηκαν με φανατικούς οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Συνολικά 36 άτομα συνελήφθησαν από τις Αρχές, ενώ έξι χούλιγκανς, κατέληξαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα