Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ ο Youtuber – Ταυτοποιήθηκαν 21 άτομα από τον «στρατό» του

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον 35χρονο Youtuber που συνελήφθη καθώς αποκαλύφτηκε ότι κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media.

Πολλοί ήταν μέλη του «στρατού» του, με ορισμένους από αυτούς όχι μόνο να παρακολουθούσαν την βιαιότητα αλλά πλήρωναν τον επονομαζόμενο «Hayate» ή «αρχηγό» για να ικανοποιηθούν και δικές τους «παραγγελίες» σε βάρος των θυμάτων.

Οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση 21 ατόμων, τους οποίους ο 35χρονος YouTuber φέρεται να αποκαλούσε «στρατό», και σύμφωνα με πληροφορίες, πλήρωναν για να δουν τις καταγγελλόμενες κακοποιήσεις των ατόμων με αναπηρία σε live μετάδοση.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του 35χρονου YouTuber, Άννα Μαρία Φιλίππα, υποστήριξε ότι «όλα αυτά γινόντουσαν ιδίαν βουλήσει» σύμφωνα με τον εντολέα της.

«Δεν είναι σίγουρο εάν θα απολογηθεί την Παρασκευή, θα δούμε. Ο πελάτης μου δεν θεωρούσε πως τους κακοποιούσε, ήταν ένα είδος συνεργασίας και δεν γελούσε κανείς μαζί τους, αλλά γελούσαν όλοι μαζί» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Άλλο το γελάω μαζί σου, σε εκθέτω και γελάω μαζί σου, και άλλο να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Στον βαθμό που εγώ γνωρίζω από τη δικογραφία, υπήρχε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους και δεν ξέρω ακόμα από πού προκύπτει ο όρος ότι δεν είχαν βούληση και γιατί χρησιμοποιείται ο όρος νοητική υστέρηση. Εγώ μπορώ να πω, βλέποντας κάποιον στον τηλεόραση και θεωρεί ότι υστερεί νοητικά».

«Ο εντολέας μου υποστηρίζει πως όλα αυτά γινόντουσαν ιδίαν βουλήσει και ότι εάν υπήρχαν ιδιαιτερότητες και πράγματα που εγώ και εσείς δεν θα κάναμε, υποστηρίζει πως είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίσοι. Θεωρούσαν και θεωρούν ότι ήταν και είναι κάτι που απολάμβαναν» συμπλήρωσε σχετικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον youtuber (vid)

«Ο πρώτος με τον οποίο έκαναν παρέα, είναι ένας άνθρωπος που επίσης εμφανίστηκε ως θύμα, οδηγήθηκε στο δικαστήριο και αθωώθηκε. Το ίδιο αυτό το θύμα, που εμφανίζεται και τώρα στη δικογραφία, είχε πει πως είμαστε φίλοι, περνάω καλά ενώ δεν είχε κάποιο πιστοποιητικό νοητικής υστέρησης» υποστήριξε.

«Ο εντολέας μου έχει πολλά ερωτηματικά και είναι αρκετά μπερδεμένος ως προς την κριτική, που του ασκείται» κατέληξε ως προς την υπόθεση.

Ο 35χρονος αναμένεται αύριο, Παρασκευή να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...