Σοκαριστικά όσα ακούγονται στο παρασκήνιο για τη Δόμνα Μιχαηλίδου – Ο πόλεμος στην αυλή του ολιγάρχη και οι μάχες στον κήπο του Μαξίμου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ήδη χθες σας έδωσα ένα πρώτο δείγμα του τι βγαίνει στη φόρα για τη νέα υπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου – Οργιάζουν οι φήμες για τη Δόμνα Μιχαηλίδου: Ο υπόγειος πόλεμος στον Άδωνι Γεωργιάδη, η κακή συμπεριφορά σε υφυπουργό, τα κακά λόγια σε δημοσιογράφους και οι ιδιωτικές εταιρείες.

Όμως, οι αποκαλύψεις δεν θα τελειώσουν εδώ. Έχουν αρχίσει και ανοίγουν τα στόματα. Συμμαχίες στο κυβερνητικό στρατόπεδο χαλάνε. Τα δεδομένα αλλάζουν. Ο πόλεμος του Μαξίμου με συγκεκριμένα επιχειρηματικά κέντρα θα προκαλέσει μεταβολές. Μου λένε ότι ο Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα έναντι υπουργών του που έχουν γίνει κυριολεκτικά μαριονέτες συγκεκριμένων επιχειρηματιών. Με τρόπο κραυγαλέο. Εκτίθενται οι υπουργοί.

Παράλληλα αλλάζουν οι ισορροπίες στην αυλή πανίσχυροι ολιγάρχη. Ο πόλεμος των αυλικών ξεκίνησε. Οι μάχες διεξάγονται στον κήπο του Μαξίμου και στον κύκλο του μεγαλοεπιχειρηματία. Κάποιοι πρέπει να διαλέξουν. Με τον ολιγάρχη ή με τον επιχειρηματία; Οι ιντριγκαδόροι ενεργοποιούν όλους τους μηχανισμούς. Ξεσκονίζουν τα πάντα.

Πληροφορίες και φάκελοι με στοιχεία διακινούνται με ταχύτητα φωτός.

Θα είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου ο αδύναμος κρίκος; Αν ισχύουν όσα ακούγονται στο παρασκήνιο, σίγουρα ναι.

Μείνετε συντονισμένοι…

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....