Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το «κύκλωμα» στο Μεσολόγγι – Η αρχαιοκαπηλία και τα δανεικά πίσω από την άγρια δολοφονία του Μπάμπη

Καθώς οι αρχές ερευνούν εντατικά την υπόθεση του φρικτού φονικού του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, προσπαθούν να εντοπίσουν το όπλο του εγκλήματος. Οι ειδικοί ερευνούν τα στοιχεία της υπόθεσης, ενώ εκτιμούν ότι ο ύποπτος κρεοπώλης δεν πρόκειται να σπάσει τη σιωπή του.

Σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε ότι ο ύποπτος φαίνεται αδιάφορος να αποκαλύψει λεπτομέρειες. Παράλληλα, ανέφερε ότι η τοποθεσία όπου βρέθηκε η σορός είναι κοντά σε σημεία κλειδιά της υπόθεσης και ότι ο χρόνος και η περιοχή ευνοούσαν τον ύποπτο για τη διάπραξη του εγκλήματος.

Ο Γιώργος Τσούκαλης τόνισε επίσης την έντονη τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του θύματος και υπογράμμισε την ανάγκη για συνεχείς έρευνες. Επισήμανε την πιθανότητα χρυσοθηρίας ως κίνητρο και τη σημασία ενός τετραδίου με σημειώσεις που βρίσκεται στην κατοχή της μητέρας του Μπάμπη.

Από την πλευρά του, ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στην ύπαρξη ενός κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας στην περιοχή, επισημαίνοντας την συμμετοχή πολλών ατόμων στο έγκλημα και την πιθανότητα άλλων να είναι εμπλεκόμενοι.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι το θύμα φαίνεται να είχε ενεχθεί στο κύκλωμα και ίσως να ήταν αυτός που προκάλεσε διαφωνίες στη μοιρασιά. Επεσήμανε επίσης την ανάγκη για περαιτέρω έρευνες και την πιθανότητα γραφολογικών εξετάσεων.

Τέλος, ο ταξίαρχος ε.α. εκτίμησε ότι το θύμα πιθανόν να έπεσε θύμα του κυκλώματος, ενώ επεσήμανε την ανάγκη για εντατικές έρευνες στην περιοχή όπου βρέθηκε η σορός και για την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού.

Η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του Μπάμπη πρόκειται να γίνει στην Πάτρα, ενώ οι έρευνες για την εύρεση του όπλου και άλλων στοιχείων συνεχίζονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Mεσολόγγι: Τι αποκαλύπτει η σορός του Μπάμπη

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...