Πρόστιμα στον Alpha για τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου

Για το 2022 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με τη νέα σύνθεση του επέβαλε χρηματικές κυρώσεις συνολικού ύψους 95.000 ευρώ στον Alpha για εκπομπές του «T Live» που είχε μεταδοθεί τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο του 2022.

Από έλεγχο της Αρχής ο οποίος διενεργήθηκε με τα προβλεπόμενα από το νόμο, διαπιστώθηκε παραβίαση διατάξεων της νομοθεσίας από εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου που αφορούσαν όλες σε υποθέσεις με βιασμούς ανηλίκων.

Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ για «μη σεβασμό της προσωπικότητας αναφερόμενου σε εκπομπή προσώπου», δεύτερο πρόστιμο επίσης 30.000 ευρώ για «ταυτοποίηση ανήλικου θύματος εγκλήματος κατά της γενετήσιας ελευθερίας» και 15.000 ευρώ για «χαμηλή ποιοτική στάθμη προγράμματος» που αφορούν την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η Αρχή η οποία εποπτεύει τα ηλεκτρονικά και ψηφιακά ΜΜΕ επέβαλε άλλες 20.000 ευρώ για «δημοσιοποίηση εγγράφων ποινικής διαδικασίας» της υπόθεσης βιασμού 15χρονου στο Ίλιον από συνομηλίκους του, τέλη του 2022.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....