Αποκαλυπτικό βίντεο από το σκοτεινό παρελθόν: Όταν ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής αποκάλυπτε μυστικές επαφές με τον Μουρούτη της ΝΔ (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές. Οι υποψήφιοι έχουν ανακοινωθεί. Θα πρέπει να σημειώσω εδώ ότι το πιο παρακμιακό ψηφοδέλτιο από όλα είναι αναμφίβολα της ΝΔ. Ένα συνονθύλευμα εθνικισμού, τηλεοπτικής τρασίλας κλπ, είναι το αποτέλεσμα του παζλ που σχηματίζουν οι υποψήφιοι με το κόμμα του Μητσοτάκη.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει τι είναι ο κάθε ένας από τους υποψηφίους που συγκροτούν το ευρωψηφοδέλτιο του διεφθαρμένου κόμματος Μητσοτάκη. Και ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνά. Δεν πρέπει να ξεχνά ας πούμε πως στο παρελθόν η ΝΔ του Σαμαρά πορευόταν στο παρασκήνιο χέρι-χέρι με τη Χρυσή Αυγή. Θυμάστε εκείνο το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει με τον πρωτοπαλίκαρο του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο, να συνομιλεί με κατεβασμένα τα μούτρα, με τον φυλακισμένο, σήμερα, Ηλία Κασιδιάρη.

Την ίδια εποχή, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκάλυπτε επαφές και επικοινωνία με ένα άλλο πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά, που σήμερα παριστάνει τον… φιλελεύθερο (τρομάρα του), τον Γιώργο Μουρούτη, τότε επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Μαξίμου. Και θα πρέπει σήμερα οι ψηφοφόροι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αναφορικά με το ποιους θα πρέπει να στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο. Βέβαια, ο Μουρούτης πατώνει στις δημοσκοπήσεις για την ευρωβουλή, αλλά ο δημοκρατικός κόσμος, όλων των αποχρώσεων (διότι υπάρχουν και κάποιοι δημοκράτες μέσα στη ΝΔ) θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή ώστε να αποτρέψει την επώαση του αυγού του φιδιού. Ο δημοκρατικός κόσμος πρέπει να “μαυρίσει” περιπτώσεις σαν εκείνη του Γιώργου Μούρούτη και να τις απομονώσει.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Για να είμαι δίκαιη θα πρέπει εδώ να επισημάνω ότι ο Μουρούτης τότε είχε αρνηθεί με τρόπο ΟΧΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ότι είχε τις επαφές που αποκάλυπτε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Σε συνέχεια των διαψεύσεων είχαν ακολουθήσει ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής που είχαν οδηγήσει στον απόλυτο διασυρμό του πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο και θα επανέλθω προσεχώς:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ