Που θα γίνουν τα πρώτα περιφερειακά συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή των πρώτων περιφερειακών συνεδρίων στη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία, όπως ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και η επιτροπή στελεχών του κόμματος έχει θέσει το πλαίσιο των προτεραιοτήτων για τον σχεδιασμό της περιφερειακής ανάπτυξης.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της αποεπένδυσης σε κρίσιμες υποδομές και δραστηριότητες στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία αναζητά λύσεις για τα προβλήματα που προκύπτουν από τη μείωση επενδύσεων σε εθνικές υποδομές, την ανισότητα, τη γήρανση, την ερήμωση των χωριών και τη συμφόρηση στις πόλεις.

Το πρόγραμμα επανάκαμψης περιλαμβάνει επενδύσεις στις υποδομές, θέτοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση της οικονομίας και τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας. Επίσης, έχει στόχο να προετοιμάσει τη χώρα για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν τομεάρχη Παιδείας μετά την παραίτηση «βόμβα» – Ποιοί θα καλύψουν το «κενό»

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη συνεργασία με τοπικές κοινωνίες, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς θεσμούς και ενώσεις πολιτών, με στόχο την ευρύτερη συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...